Secció: Exposicions

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA

El passat 17 de novembre inaugurarem una exposició col·lectiva de la nostra associació al Museu de la Festa, amb un total de 56 fotografies de diferents temàtiques on cada participant ha mostrat una part de la seua visió fotogràfica.

Exposició fotogràfica – La cara del nostre comerç

El passat 25 d’octubre amb motiu de la celebració del Dia del Comerç Local, i organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algemesí i amb la col·laboració d’ACSA i Empal. Inaugurarem una exposició fotogràfica al Museu Valencià de la Festa d’Algemesí “La Cara del Nostre Comerç” amb fotografies de més de 70 comerciants del poble.

Exposició Fotografía Nocturna

El passat 24 de Novembre de 2022 vam inaugurar la nostra exposició fotogràfica de fotografia nocturna, en el recinte del Museu Valencià de la Festa, a Algemesí.

En l’acte d’inauguració, el Director del Museu, Sr. Julio R. Blasco Nacher, va donar obertura a aquesta, i tot seguit, el nostre company Vicent Esteve, fotògraf participant i membre de la Junta Directiva de Fotoaficionats Algemesí, va presentar l’exposició davant el públic assistent.

Posteriorment a l’acte d’obertura, es va servir un Vi d’Honor, amb productes típics d’Algemesí.

Mostrem ara l’exposició íntegra, ací en la nostra web, esperant siga del grat de tots els seus visitants.

Moltes gràcies per la vostra visita, presencial o virtual.

La Junta Directiva

0

Exposició Mare de Déu 2021, Mercat Municipal

Un any més i a causa de la situació sanitària, la Mare de Déu de la Salut no eixirà en solemne processó els dies 7 i 8 de Setembre, no s’escoltarà l’emotiu so de les dolçaines, ni s’omplirà de color, alegria i vida la nostra plaça major. En FOTOAFICIONATS ALGEMESI hem volgut honrar un homenatge a la nostra Patrona, a la nostra tradició i a la nostra Festivitat Major, que compta amb l’orgull de ser Patrimoni de la Humanitat des de 2011. Hem muntat una exposició fotogràfica en les vidrieres del Mercat Municipal, 60 fotografíes que mostren una àmplia varietat de moments de la nostra festivitat, moments que no vorem en viu, però que ahí estan, per a sempre. Esperem que siga de l’agrade de tots els visitants, i confiem en un 2022 en què puguam recuperar la nostra festivitat al complet.

Exposició virtual: Setmana Santa 2021

Per segon any consecutiu i a causa de la pandèmia, enguany no es podrà celebrar la Setmana Santa a Algemesí, com en altres tants pobles i ciutats. En FOTOAFICIONATS ALGEMESÍ hem volgut oferir una xicoteta mostra fotogràfica de l’extens material fotogràfic del qual disposem, perquè puga ser contemplat i gaudit per tots aquells que tinguen interés, tant religiós com cultural i històric.

Exposició virtual: Setmana de Bous 2020

El característic olor de fusta a la Plaça Major i el seu entorn, enguany no serà protagonista durant la segona quinzena de Setembre, com tampoc ho serà el clam del públic que ocupa la nostra peculiar Plaça de Bous, ni les cercaviles de la Banda de Música pel carrer Muntanya, previs a les jonegades. Tampoc les penyes es reuniràn en les seues casetes, per als esmorzars, dinars i sopars, ni es passejaràn els gots, plens de “rocafull”, per l’entorn de la plaça. Enguany és diferent i, a manera de xicoteta compensació, presentem aquesta col·lecció de fotografies, amb una gran part del que representa la Festa per a Algemesí. Esperem que us agraden i les pugueu gaudir

Exposició virtual: Festes de la Mare de Déu 2020

Aquest any 2020 no se celebrarà la nostra Festa Major, no s’omplirà de gent i de vida la nostra Plaja Major els díes 7 i 8 de Setembre, no s’alçaran les muixerangues, no s’escoltaran les dolçaines ni els tabalets, el colpejar dels bastons i planxes, ni desfilaran en solemne processó, amb la nostra Mare de Déu de la Salut, tot el conjunt de balls i personatges que integren aquesta joia d’Algemesí, Patrimoni Immaterial de la Humanitat. FOTOAFICIONATS ALGEMESI vol rendir un xicotet homenatge de la manera que millor sabem fer, amb una col·lecció de fotografies que oferim al poble d’Algemesi i per extensió a qualsevol persona que tinga a bé visitar-nos. Esperem que us agraden i gaudiu amb aquestes fotos.

Exposició: Violència de gènere 2018

  Cartell anunciador   Cartell de la exposició, amb els participants Moment de la presentació, per part del President de Fotoaficionats Algemesí, Ximo Tomàs  i  la regidora d’Educació, Igualtat, infodona i Agermanament, Fina Machí....

Exposició: Torres Humanes

V Concurs Torres Humanes 2013             PRIMER PREMI“Museu Valencià d’Etnologia”   “Concentració”Autor: Josep Martí Sedó PREMI AUTOR LOCAL“Mutua Levante” “Assaig”Autor: José Ferrando Ferrando Vicent Girbés Cano   Miguel Sotomayor...

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit