Temes de la lliga 2022-2023

Gener 2023 - Música (33)

El tema per a aquest primer mes de 2023 és Música, entenent com a motiu els músics, concerts, instruments musicals, partitures i altres complements i accessoris, sempre relacionats amb la música. La música ens acompanya sempre, ens proporciona alegria en les festes, ens convida a la reflexió en moments difícils, ens relaxa, ens alegra, en definitiva, no podem concebre la vida sense la música. Tots aquests sentiments i sensacions hem de ser capaces d'expressar-los mitjançant la fotografia. Us animem a això !!

Desembre 2022 - Nadal (31)

Arriba el Nadal i el tema per al present mes és, precisament, el Nadal. Aquestes dates proporcionen nombrosos moments, que la nostra visió personal ens permetrà captar i immortalitzar, mitjançant les nostres fotografies. Com sempre, el tema ho entenem en sentit ampli, tenint cabuda per tant les clàssiques imatges de Nadal, com els personatges, els naixements, els arbres de Nadal i tota classe d'adorns, en carrers, botigues i cases, com també el Nadal en altres cultures o en àmbits menys convencionals o tradicionals. Ànim i a buscar el moment, la foto, i compartir-la ací.

Novembre 2022 - Cementeris (29)

Cementeris, aquest és el tema triat per al mes de Novembre. Com sempre, entenem el tema en un sentit ampli, abastant tant les vistes o detalls d’un cementeri, com qualsevol element o conjunt que conformen els ritus funeraris, inhumació, cremació, en la nostra cultura tradicional o en qualsevol altra existent. Tombes, nínxols, làpides, mausoleus, catacumbes, fèretres, sarcòfags, escultures i conjunts escultòrics, elements religiosos i ornamentals, (respectant sempre la intimitat de les persones o noms que puguen aparéixer en les fotografies, per la qual cosa procurarem que no siguen recognoscibles)

Octubre 2022 - Festes del bou (27)

El tema per a aquest segon mes de la lliga és "Festes del bou", entenent com a tals totes les festes en les quals el bou tinga protagonisme. Tradicionalment, són molt nombroses les festivitats populars amb bous, al carrer, embolat, en corda, "encierros", retalladors ... també, per descomptat, les jonegades i les corregudes. Com sempre, entendrem el tema en sentit ampli, per tant no és imprescindible la presència del bou en les nostres fotografies, qualsevol imatge que faça referència directa al món del bou seria suficient.

Setembre 2022 - Festes populars d'estiu (25)

Comencem un nou curs, i amb això una nova edició de la nostra Lliga Fotogràfica. El tema proposat per a començar és "Festes Populars d'Estiu". L'estiu és un època propícia per a tota classe de festes, generalment Festes Patronals, que tenen lloc en gran part dels nostres Pobles, i que amb molta probabilitat alguns haureu tingut l'ocasió de gaudir, i també d'obtindre bones fotografies que ara podeu aportar.
error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit