Temes de la lliga 2023-2024

Desembre 2023 - Color groc (1)

El groc és el color càlid per excel·lència, ja que l'associem amb el sol que ens proporciona calor tots els dies. És el color de l'optimisme, de la il·luminació, lo positiu, la diversió, de les flors, l'alegria i l'acció. És un dels colors més cridaners, i per això s'utilitza en senyals de trànsit i advertència, en semàfors o en senyals de perill. Encara que és un color molt positiu, també té un costat negatiu pot ser considerat un color àcid o amarg, el color de l'enveja, la mentida i l'avarícia.

Novembre 2023 - Paisatge en blanc i negre (34)

Quan pensem a fotografiar un paisatge és inevitable imaginar de primeres un paisatge a color, però la fotografia de paisatge en blanc i negre és un recurs que donara a les nostres imatges una atmosfera onírica i atemporal. La composició element fonamental en qualsevol fotografia al paisatge en blanc i negre cobra més rellevància. Recórrer al minimalisme és una bona opció per aquest tipus d'imatges. L'espai negatiu, les boires, cel amb núvols, destacar textures, llarga exposició, utilització de filtres, totes aquestes tècniques i elements ens ajudaren per aconseguir el paisatge perfecte en blanc i negre. Podem prendre com a inspiració les fotografies d'Ansel Adams i Michael Kenna entre altre.

Octubre 2023 - Formes geomètriques (31)

Les formes geomètriques les podem trobar, a vegades, en la pròpia naturalesa, però és més comú trobar-les en la nostra vida quotidiana, als nostres carrers, en edificis, públics o habitatges particulars, i també dins de la nostra pròpia casa. Aquest mes, el nostre repte és eixe, trobar aquestes formes geomètriques, mes o menys evidents, i captar-les baix la nostra pròpia visió

Setembre 2023 - Capvespres - Albes (29)

Comencem un nou curs, i amb això una nova edició de la nostra Lliga Fotogràfica. El tema proposat per a començar és "Capvespre". El capvespre és un moment molt apropiat per a captar imatges molt impactants, pels canvis de tonalitats, colós i ombres. Tant a la platja muntanya, ciutat, obtenim paisatges molt suggestius i poètics, esperem les vostres aportacions fotogràfiques que de segur seran espectaculars.
error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit