Exposició: Gent del Poble (II) 2019

(disseny del cartell: Javi Maravilla)

DISCURS DE PRESENTACIÓ:

Sra. Alcaldessa d’Algemesí Marta trenzano, Regidores i Regidors, Companys de Fotoaficionats,  amics, public en general  Molt bona Vesprada.

La idea de fer una exposición amb els Companys de Fotoaficionats em va sorgir jà fa alguns anys , en principi el nom que vaig triar era “ Personatges Populars d’Algemesí”  però, amb bon criteri,  els Companys de Fotoaficionats  em corregiren posant-li el nom que té ara:  “Gent del Poble” .

Per a un servidor,  que es qui va tindre esta iniciativa, es un orgull inaugurar  esta Segona Edició    “ GENT DEL POBLE II “ cossa que he d’agrair,  com no, a Fotoaficionats  Algemesi i a L’Ajuntament.

El repte de fotografiar un retrat, d’un personatge, té la seua dificultat , ja que has de jugar  i conjugar  una serie d’elements com : la llum, la posse , l’entorn  i sobre tot extraure-li  L’ànima del personatge.

En esta segona edició com diría Ramon de Campoamor  “ NI ESTAN TODOS LOS QUE SON ,NI SON TODOS LOS QUE ESTAN “, pero si una xicoteta mostra de  GENT IMPORTANT  D’Algemesí .

Pense que de cada 5 anys Fotoaficionats  deuria de fer una nova edición de Gent del Poble,   ja que un personatge  perdura en el  temps  gracies al que ha fet  en la vida, però si a més a més es té una imatge icònica d’ell es molt millor .

Desde Fotoaficionats Algemesí  volem impulsar  estes iniciatives  encaminades a que el poble  tinga un Arxiui   fotogràfic  de Gent del Poble.   Per últim   agrair  a tots els personatges d’esta Exposició  que d’una manera o altra s’han deixat fotografiar  desinteresada-ment  Moltes Gracies. I jó com a  iniciador d’esta Exposició  agrair també al Museu de la Festa i a Julio la seua Tasca,  als meus Companys de Fotoaficionats aquest recolçament  en esta iniciativa . I a tots vostes   agrair la Presència  a este acte i desitjar a tots que els agraden nostres fotos, almenys eixa ha segut nostra intenció.  Moltes Gracies

Toni Roig Vice-President de FOTOAFICIONATS ALGEMESI

 

Video Berca TV

 

 

FOTOS QUE COMPONEN L’EXPOSICIÓ:

MOMENTS

 

 

 

 

Administrador

L'Administrador, com a usuari, és a qui se li atribueix l'autoria de les pàgines i entrades, el contingut de les quals es pot considerar propi de la web i que forma part de la seua estructura i manera de presentar la informació.

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit