Secció: Actualitat

Eixida exhibició Vela Llatina

El dissabte 29 d’abril hem realitzat una eixida per a seguir i fotografiar l’exhibició de Vela Llatina, des del port de Silla.

Aquesta activitat, fotogràfica i també recreativa, l’hem vinguda duent a terme en diverses ocasions amb anterioritat, havent tingut sempre gran acceptació i proporcionat bons moments, i, per descomptat, també bones fotografies.

0

In memoriam, en record a l’amic, al company Vicent Banyuls

Hui ens ha arribat la trista notícia, el nostre amic, el nostre company d’afició, una gran persona, ens ha deixat.

Ens ha deixat amb un gran buit, trobarem a faltar la teua presència, les teues fotos amb el teu estil personal i inconfusible, en definitiva la teua valuosa companyia, que molts recordarem amb gran grat.

Descansa en Pau, amic, des de FOTOAFICIONATS ALGEMESI t’ho desitgem de cor, així com expressem les nostres condolences a la teua família i afins.

0

Les esportistes per la igualtat

L’Ajuntament d’Algemesí, mitjançant la Regidoria d’Igualtat, ens ha sol·licitat la nostra col·laboració en una iniciativa per a la celebració del Dia Internacional de la Dona, 8 de març de 2021. Hem aportat fotos preses a 9 atletes locals, pertanyents a diferents disciplines esportives. Aquestes fotos seran impreses a gran tamany, amb diferents lemes al·legòrics a la Igualtat, i mostrades al Mercat Municipal.

In memoriam, adeu a l’ amic, al company, Gerardo Pérez Busquier

Ens ha deixat el nostre company Gerardo, el seu cor no li ha permés continuar gaudint de la seua família, els seus amics, la seua passió per la música i també la seua afició per la fotografia, compartida amb la seua esposa i també companya en la nostra associació, Anna Albelda.

En FOTOFICIONATS ALGEMESI, hem sentit un buit, el buit que deixa el mestre, la persona, l’amic.

Gerardo no tornarà a compartir moments amb nosaltres, no tindrem mes xarrades sobre fotografia, ho recordarem sempre aportant idees, conceptes, punts de vista, sempre amb respecte i voluntat de col·laboració.

Descansa en pau, mestre, company, amic

2

Setmana d’arquitectura 2019

Dins dels actes de la Setmana d’Arquitectura, en la qual col·labora FOTOAFICIONATS ALGEMESI, el dimecres dia 16 d’Octubre de 2019, a les 19.30 hores tindrà lloc en el Museu de la Festa la inauguració de l’exposició “cámara y modelo”, Fotografia de maquetes d’arquitectura a Espanya, 1925–1970. Aquesta recull una xicoteta mostra significativa de l’exposició homònima que, organitzà el Ministeri de Foment i la Fundació ICO en col·laboració amb el Projecte d’Investigació FAME

Francis Montesinos, Art, història i moda

El pròxim dia 19 d’Octubre de 2.019, en el Museu de la Festa tindrà lloc la presentació dels treballs del dissenyador valencià Francis Montesinos, la nostra associació prestarà cobertura fotogràfica a l’esdeveniment, degudament acreditats pel Museu de la Festa.

Setmana de Bous 2019

La nostra associació prestarà cobertura fotogràfica a la setmana taurina. Els associats que ho desitgen poden comptar amb una acreditació expedida per la Comissió Taurina, que els permetrà accedir als llocs no restringits

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit