L’associació

FOTOAFICIONATS ALGEMESI és una associació sense ànim de lucre, sent la seua finalitat el foment a l’afició de la fotografia, així com a la formació dels seus socis, facilitar l’ensenyament de la fotografía, col.laborar i intercanviarexperiències amb altres associacions fotogràfiques aixi com estar al servei de la societat en totes aquelles activitats relacionades amb el mon de la fotografía.

Es va constituir legalment com a associació l’any 2000 i es troba inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat Valenciana, núm. de Registre 11325, i en el Registre d’Associacions de l’Ajuntament de Algemesi, amb el número 55

Actualment, el domicili legal es troba en l’Edifici Polivalent, despatx 14, ubicat en Carrer la Safor núm. 22 d’Algemesí.

El seu àmbit d’actuació és inicialment local, col·laborant amb l’Ajuntament en exposicions, publicacions, impartint cursos de fotografia i en general qualsevol esdeveniment que es requerisca.

També col·labora amb altres associacions culturals, esportives, formatives, etc, donant cobertura fotogràfica als seus esdeveniments.

No obstant això, a part de les actuacions locals, es col·labora amb altres associacions de la Comunitat Valenciana, i fins i tot de fora d’ella, donant suport a exposicions, assessoraments i intercanvi de treballs fotogràfics i accions formatives.

Els membres ens reunim habitualment tots els dimecres de l’any, a excepció dels períodes vacacionals, a la Sala Audiovisual núm. 1 del mateix Edifici.

En aquestes reunions parlem sobre fotografia, comentem treballs propis, tècniques, repassem obres d’altres autors, donem xicotets tallers de formació i en general qualsevol activitat relacionada amb la fotografia.

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit