Exposició Mare de Déu 2021, Mercat Municipal

Un any més i a causa de la situació sanitària, la Mare de Déu de la Salut no eixirà en solemne processó els dies 7 i 8 de Setembre, no s’escoltarà l’emotiu so de les dolçaines, ni s’omplirà de color, alegria i vida la nostra plaça major.

En FOTOAFICIONATS ALGEMESI hem volgut honrar un homenatge a la nostra Patrona, a la nostra tradició i a la nostra Festivitat Major, que compta amb l’orgull de ser Patrimoni de la Humanitat des de 2011.

Hem muntat una exposició fotogràfica en les vidrieres del Mercat Municipal, 60 fotografíes que mostren una àmplia varietat de moments de la nostra festivitat, moments que no vorem en viu, però que ahí estan, per a sempre.

Esperem que siga de l’agrade de tots els visitants, i confiem en un 2022 en què puguam recuperar la nostra festivitat al complet.

 

 

Administrador

L'Administrador, com a usuari, és a qui se li atribueix l'autoria de les pàgines i entrades, el contingut de les quals es pot considerar propi de la web i que forma part de la seua estructura i manera de presentar la informació.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit