Exposició virtual: Setmana Santa 2021


Per segon any consecutiu i a causa de la pandèmia, enguany no es podrà celebrar la Setmana Santa a Algemesí, com en altres tants pobles i ciutats.

En FOTOAFICIONATS ALGEMESÍ hem volgut oferir una xicoteta mostra fotogràfica de l’extens material fotogràfic del qual disposem, perquè puga ser contemplat i gaudit per tots aquells que tinguen interés, tant religiós com cultural i històric.

S’havia plantejat, en primer lloc, una exposició oberta al públic, cosa que no va resultar viable perquè el Museu de la Festa, on habitualment exposem els nostres treballs, es troba tancat temporalment.

Com a segona opció es va pensar en les dependències del Mercat Municipal, per a exposar en les seues parets de vidre i de cara al carrer, per a la seua contemplació des de l’exterior, no ha sigut possible i finalment hem optat per una exposició virtual, aquesta mateixa que ara oferim i que esperem que siga del teu agrade, gaudeix-la!

 

  • NOTA: Per a contemplar amb millor facilitat i comoditat, punxa sobre la primera foto i es veurà a pantalla completa, després anar avançant amb les fletxes avant / arrere de pantalla, o des del teclat, si es visualitza en ordinador.

Administrador

L'Administrador, com a usuari, és a qui se li atribueix l'autoria de les pàgines i entrades, el contingut de les quals es pot considerar propi de la web i que forma part de la seua estructura i manera de presentar la informació.

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit