Exposició fotogràfica – Curs d’iniciació a la Fotografia

 

 

En FOTOAFICIONATS ALGEMESI hem vingut oferint, durant molts anys, cursos d’iniciació a la fotografia, dirigits a totes aquelles persones amb inquietuds fotogràfiques, interessades a aprendre o aprofundir en l’art de la fotografia.

Molts d’aquells antics cursetistes són hui membres experts de la nostra associació, uns altres han preferit seguir altres camins, també n’hi ha els qui per falta de temps o vocació, han deixat de costat, temporal o definitivament, la seua afició.

Després del temps de pandèmia, al març de 2022 iniciarem una nova edició del nostre curs d’iniciació a la fotografia, i a causa de la gran acceptació i d’haver-se completat immediatament el contingent de places disponibles, quedant una llista d’espera, a l’octubre de 2022 es va oferir una segona edició.

Per primera vegada, hem decidit dur a terme una exposició amb una mostra dels treballs personals de tots aquells cursetistes que han volgut participar en aquesta iniciativa.

Aquests treballs es mostren en la present exposició, muntada en el Museu Valencià de la Festa, en Algemesí, inaugurada el passat dia 23 de Març de 2023, per el Director del Museu, Julio Blasco, i presentada per el nostre company Josep-Emili Naval, monitor principal del dos cursets i autor de la iniciativa.

Exposició amb tema lliure, que mostra una gran varietat de temes i tècniques, així com una qualitat indiscutible, apreciada tant pel públic assistent en general, com per la resta de companys veterans de l’associació.

Esperem que siga de grat, també, de tots els visitants en la nostra web.

 

Acte d’inauguració – Museu Valencià de la Festa

Exposició fotogràfica

Administrador

L'Administrador, com a usuari, és a qui se li atribueix l'autoria de les pàgines i entrades, el contingut de les quals es pot considerar propi de la web i que forma part de la seua estructura i manera de presentar la informació.

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit