Exposició: Violència de gènere 2018

 

Cartell anunciador

 

Cartell de la exposició, amb els participants

Moment de la presentació, per part del President de Fotoaficionats Algemesí, Ximo Tomàs  i  la regidora d’Educació, Igualtat, infodona i Agermanament, Fina Machí.

 
Moments

 

 

 

 

(fotos de Ximo Bueno)
Discurs del President
Hola, bona vesprada.
Fa un tems, la regidora Fina Machi,  va proposar al nostre grup de fotoaficionats que prepararem una exposició fotogràfica per a tractar la violència de gènere.

Per suposat vaig dir que sí, me cridava l’atenció aquest tema però, al mateix temps, sabia que era i és un tema complex i difícil de plasmar en una imatge ense ferir sensibilitats.  Ho vaig comentar a la junta i tots pensaren el mateix, tema molt interessant per a tractar i al mateix temps dificultós.

Després d’intentar veure com podíem donar-li un enfocament que poguera no ferir tant la sensibilitat de l’espectador,  el company Josep Emili va proposar una solució, acompanyaríem  les imatges amb textos, la qual cosa ajudaria a llegir la imatge que nosaltres havíem creat.
Aquesta simbiosis resultaria molt gratificant. I així donarem part a la imaginació. Josep Emili es va posar en contacte amb els amics de Confiteor, els proposà aquest projecte, al qual accediren gustosament. Així que els varem mostrar les imatges que nosaltres havíem triat per a que ells interpretaren i plasmaren en paraules allò que nosaltres havíem fotografiat posant-li paraules a les nostres imatges. La veritat és que, al moment de veure el resultat, a mí personalment en va parèixer immillorable , sempre diuen que una imatge val més que mil paraules,  en aquest cas on ajuntem paraules i imatges crea un conjunt preciós, per una part eixa sensibilitat escrita i per l’altra la visual fa que tot prenga un gran sentit.
Ara sols queda que vostés disfruten de llegir i veure imatges, esperant que tots prenguem consciència del problema que ens envolta el qual hem d’erradicar,  prou de violència de gènere, tots som persones indistintament del sexe.
Ara Laura, Sonia i Raquel acompanyades per la música de Josep Maravilla recitaran uns poemes del llibre Els incendis de l’ànima de l’autor Vicent Nácher.
Ximo Tomas

 

 

Fotografíes exposades

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administrador

L'Administrador, com a usuari, és a qui se li atribueix l'autoria de les pàgines i entrades, el contingut de les quals es pot considerar propi de la web i que forma part de la seua estructura i manera de presentar la informació.

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit