Un altre tipus de pardal ¨cazador d’imagenes¨. Sempre hi han hagut classes

Canon 55-250 4-5.6 IS a  f/16  1/250  ISO 800

8 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  Este tipus d'au és molt depredadora per tant és molt perillosa si té fam, perquè és capaç de fer centenars de captures en una sola vesprada. Esta au concretament té el pic pelut i és de grans mides, nia en les terrasses dels edificis especialment en els emblemàtics ja que té molt bona entrada. En fi si algú ho ha vist pel poble, inviten-ho a una cervesa perquè estarà exhaust de les captures que ha fet. Salutacions

 2. Açò és el caçador caçat. És una foto que portarà cua. Ara li diran a Vicent que abusa de les seues prerrogatives per accedir a llocs privilegiats. La foto pot portar cua i fer-li donar algunes explicacions. En fi, els pardals FA són així: imprevisibles. Els uns i els altres.
  Salut!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Una bona composició de textures, l'enquadre t'ha quedar "quadrat" i mai millor dit.
  Has aprofitat l'ocasió de pillar al distinguit membre de Fotoaficionats Algemesí en Vicent Piquer i has fet una foto d'allò més original.
  Per cert, Vicent es mereix que li òbriguen totes les portes, tan sols cal veure la seua evolució per comprendre que s'ho mereix!

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Agrair a Ximo Bueno la seua defensa en favor a les aus caçades d'esta tan mal trampa, i als caçadors ja els he dit de paraula del mal que han de morir, (ja que ací no sonaria com deu) .
  Respecte a la foto, bon enquadrament i bon color, al pardal li falta un poc d'enfocament, però està clar que el caçador no tenia escopeta de llarg abast, ací està el que hi ha, almenys necessita l'escopeta de Conti.
  Salut

 5. J. Ferrando ha dit:

  Esta clar que Carlos volia "afotar" la casa del poble pero vas eixir tu per dalt i ha tingut que fer un "apaño".
  Encara que el caçador no es vetga prou enfocat, tampoc es un mister.
  Molt adecuat el moment.

 6. Vicent Granell ha dit:

  Bona captura i bon enquadre , aquest au ara mateix no pot volar i caldra esperar un temps per qué es recupere de tots els apats que ha ingerit al llarg de la semana per la caseta al parque , aixó si avise que està enfurinat i tornara amb molta força per mostrar els seus treballs … temps al temps !!
  Bon Vent !!

 7. ximo ha dit:

  Més que un pardalot es un caçador incansable que no para un moment de correr per tot el terme fins i tot les teulades , encara que este viatje a segut caçat com un pardalot .
  Bón document

 8. Eladio García ha dit:

  Au que vola a la casola. Buena foto de investigación.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit