Runes

 • Autor: Vicent Granell

7 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Xe, mol bona foto, mol ben treballada, si tornarem a fer un altra exposicio de marjal t'anportaries el 1º premit , poc a poc
  vas fe nte "pata negra " al respecte.
  Pero ara no hia vert en la marjal, ya estan segant, es del any pasat?.
  pos si que eres mariquita ! no m'anganyes !?.
  Ara estem en Bous , no tas enterat?
  Salut

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona foto Vicent. M'agrada l'enquadrament i l'acabat que li has donat, però m'he quedat amb les ganes de veure més fotos d'aquesta casa, doncs estic segur que té molta foto. Acorda't del teu 3+1. Ben fet

 3. Per allò que parlàvem dels enquadraments ofegats: jo li trobe massa espai al voltant. Crec que la casa (o la runa de casa) té uns detalls impressionants que perden la seua força, sobretot, amb la banda de davant i les casetes de l'esquerra. Crec que ací hi ha dues fotos.Una és la de la caseta que hauria d'estar més aïllada i una altra la del verd magnífic (intens, fosc, granel·lià) de la dreta i el cel ennuvolat. Per fer esta segona jo haguera deixat la caseta a una banda i haguera tret més cel.
  El cel està un tant esblanqueït i li vindria bé una passadeta del filtre graduat de Càmera RAW. Com et vaig dir ahir tinc preparades unes fotos on utilitze este filtre intensament. No les penge encara perquè Vicent Piquer s'aclapara (en castellà "se agobia).
  La part de davant té una diagonal que no porta a cap lloc i crec que està un tant "sorollosa":
  La caseta està, al meu entendre, perfectament treballada amb eixe to granel·lià que tu saps donar-li.
  La firma amagadeta, avergonyideta, com sempre, és una altra característica personal.
  Crec que esta caseta es mereix una sèrie. Carlos té tota la raó del món. M'unisc a la seua demanda. Vinga: ja tens faena.
  Dels comentaris meitat laudatoris, meitat homòfobs de Vicent Piquer no diré res, disculpeu-lo està un poc excitat des que se n'ha adonat que el persegueixen els "paparazzi".

  Salut!

  • Vicent Granell ha dit:

   Doncs sembla que no aceptare el repte, segurament per que no pense que la caseta demane una serie, si fora més gran de segur. Aquesta caseta és una localització que vaig triar per tal de practicar alló que tu mateix ara no t´agrada de la foto, el deixar aire pels costats ,dalt, baix, i efictivament ho vaig aconseguir . Al llarg de l´estiu vaig fer al voltant de 4 viatges per afotar la caseta en questió i el seus voltants i detalls ,sembla evident que tinc imatges per poder cumplir els vostres desitjos i supliques … peró NO !! Ho sent no podrá ser !! Aquesta m´agrada pel fet que inclou més casetes, per la profunditat ,per la llum , per "l´aire", pels nuvolets, i evidentment per qué tambe a vosaltres vos ha impactt i vos demana mes , i sempre que una imatge quan la veus voldries vore- la desde més angles posicions i amb detalls … de segur que t´ha arrribat . El enquadre triaet al centre amb aire pels costats sense complicacions, fácil , més cel que terra …
   Gracies per comentar !!
   Quan més practiques localitzacions amb aire de segur que anirant eixint sense pensar-ho molt !! tinc que dir que aquest estiu he fet molta practica al respecte i encara estic en ello.
   Bon Vent !!

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Està vist que hi ha tants criteris com visionadors.
  Mai de la vida hagués "ofegat" aquesta imatge, equilibri entre les runes i el verd esperança sota la vigilància d'un cel que promet aigua.
  A tu et passa com a Vicent Piquer i com als meus nets, us feu major, creixeu i jo (que no tinc res a veure) m'òmplic d'orgull.

 5. J. Ferrando ha dit:

  El que aparega polemica es molt instructiu.
  Rafel diu que veu posibilitats de varies imatges al voltant de la caseta, jo en este cas estic amb tu, era el que buscaves i segon pareix estas a gust amb el resultat.
  Continua

 6. Antonio Cuenca ha dit:

  La foto me gusta, está en tu línea artística. Para mi demasiado editada, pero ya se sabe que para gustos …
  Bon Vent. (es lo único que me atrevo a escribir en valenciano).

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit