Sera un Martinet?

Canon 7D  24-105 m/m
F22   1/80   100 ISO

9 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Tindras que quedar amb Rafel i anar amb ell d´excursió pel terme agarraets els dos de la maneta i així ben de prop que te baja comentat a l´orelleta els secrets de com aptar aquestes aus més ben definides i enfocades , de segur que junt al mestre aprendas prou per defendret amb aquest tipus de fotos !! Bon intent !! Jo tornaria a per més i de segur que algo pica !! A per més !!
  Bon Vent !!

 2. Ja sé que la Setmana de Bous vos porta amb el lleu fora i no vos queda alé per comentar. Només queden en peu els aparentment incombustibles. els companys Ximo Bueno i Vicent Granell. És per fer-los companyia que et faré el comentari, encara que he trobat a faltar el teu en els meus martinets. Trencaré el manament del senyor i m'arriscaré a guanyar-me una bona temporada de purgatori. Encara que ara diuen que no n'hi ha.
  Per això i perquè he estat al·ludit anteriorment i perquè em fa la impressió que la pregunta que titula (hui ho he escrit bé) esta imatge va dirigida als caçadors d'aus del blog, entre els quals voldria incloure'm.
  És un martinet blanc. Les potes negres acabades en una "mà" groga el fan inconfusible. El bec negre també ajuda a identificar-lo.
  M'agradaria pensar que d'alguna manera he influït a l'hora de la teua decisió de capatar o de penjar esta imatge. Si és així em sent pagat del tot. Si no, no cal que m'ho digues. Deixa'm conservar eixa il·lusió.
  La imatge reflecteix la dificultat que comporta esta classe de fotografia. La llum que reflecteix esta espècie (crec que la més abundant per ací) de martinet és tan intensa que has de compensar l'exposició en un mínim de dos passos per davall.En el cas que presentes supose que estaves fotografiant una altra cosa (ho dic per la velocitat i el diafragma) i et va aparéixer l'animalet. És per això que està sobreexposat i la velocitat no el congela. És una fotografia difícil on treballes al límit i crec que esta foto il·lustra perfectament allò que volia explicar en les respostes als comentaris de les meues.
  Paciència i perseverància que estos no estan acostumats a la presència humana com els blauets.
  Salut!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Com t'ho has fet per aconseguir enfoc tan sols al cap del martinet?
  La cosa té mèrit!

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Ayyyy Ferrando has perdut una oportunitat de quedar com un mestre de la fotografia si ens hagueres dit que NO està desnfocada, estaves fent un ¨barrido¨ i per això està el pic a focus i la resta no. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit