TEMPERATURA DEL COLOR

He intentat fer un exercici sobre la temperatura del color. Utilitzant la mateixa imatge amb dues edicions, una forçant els color i tonalitats càlides i l’altra amb les fredes. Depenent del predomini d’unes o altres la imatge ens pot donar unes sensacions diferent i depenent de el que vullga’m transmetre ens interessarà potenciar unes tonalitats o les altres. Només he jugat amb la temperatura i la intensitat d’uns colors o altres sense fer cap mascara.

 

7 Responses

 1. Bon exercici; M’agrada més el gelat per a la viga de ferro, peró no per a la resta de l’imatge.
  Saludets.

 2. Ximo Rosell ha dit:

  Trobe més pròxima la versió més càlida. Salut!

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Un bon exercici, Calida mola, es la qe mes s’arrima a la realitat.
  Salut

 4. Angel Bosch ha dit:

  Un exercici interessant. Has probat a fer- la a BN??? per a tindre varietat d´opinions XD

 5. Vicent Esteve ha dit:

  També etdic el mateix. La versió càlida s’aproxima més al que nosaltres vegem. Però jo també estic ara treballant el color per a transmetre sensacions, i és un recurs molt útil.

 6. Vicent Granell ha dit:

  M´has matat !!!
  I jo que sempre me torne boig afotant al capvespre i l´hora dorada… i ara vens tu i canviant tu la temperatura de color… Plas !!!
  De l´exercici me quede amb la versió càlida !!
  Salutacions !!

 7. Paco Tortosa ha dit:

  Com a bon professional del disseny, saps molt bé l’efecte que té el color sobre la nostra percepció de les coses que veiem, que sentiments i sensacions ens evoca i com podem “manipular” la realitat per a transmetre el que volem,

  És un bon tema el que has plantejat ací, un tema que donaria per a una bona xarrada en les nostres enyorades reunions fotogràfiques. Ho deixem pendent. Per cert, també em decante per la versió càlida.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit