Arco. Medinaceli. Soria

 • Obertura: ƒ/4.5
 • Autor: Herme. Arribas
 • Càmera: Canon EOS 60D
 • Presa: 27 juliol, 2016
 • Longitud focal: 27mm
 • ISO: 500
 • Velocitat d’obturació: 1/8000s

6 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  No sé si el problema és el calibrat dels monitors, però en el meu veig la foto molt gris, li falta prou de llum en general.
  Suggerisc que com a prova que òbrigues l’arxiu i en una capa d’ajustos, de nivells o corbes, li apliques l’automàtic, jo ho he fet i millora prou, si després selecciones l’arc (el protagonista) i el treballes una mica més millor… donar-li més llum, destacar-ho.
  Òbviament aquesta és la meua opinió. Salutacions.

 2. Javi Maravilla ha dit:

  Coincidisc amb Ximo, veig la imatge molt gris, amb falta de contrast. Em dona l’impressió que has canviat el cel, les ombres que veig a la imatge no coincideixen amb la posició del sol. Jo provaria el que comenta Ximo per millorar l’arc i buscaria un altre cel que s’integrara més amb la imatge.

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Amigo Herme, como te has dignado a comentarme, yo haré lo mismo .
  Primero que nada decirte si no te has equivocado en la situación, a mi me parece que eta foto está hecha en Calatañazor, no Medinaceli, puedo estar equivocado pero lo digo porque conozco este arco, desde arriba la vista del valle es preciosa .
  En segundo lugar comentarte la foto, me gusta que vayas y cada vez mejor con el Blanco y Negro, en este caso y una cosa muy fácil sería aclarar un poquito el monumento, por lo demás la veo muy bien, sigue así.
  Salut

 4. Angel Bosch ha dit:

  Jo també la veig un poc gris. A mi m´ha passat de vegades que acabe la foto en BN i la veig be al haver estat treballant un temps en ella; però si la veig al cap d´un dia o dos es quan li trobe les faltes de blanc o de negre, t´ho dic com a exercici que faig jo per si vols provar-ho 😉

 5. Vicent Granell ha dit:

  No la veig,,, aixó de canviar el fons continuament… almeyns jo el veig canviat amb aquesta imatge que aportes .
  Considere prioritari donar mes llum i presencia al motiu principal tant amb la 1ª captació com edició i després si de cas millora la imatge ja podem jugar a canviar els nuvols o fons … No se coses meues !!! Tu mateix al final es tracta de fer alló que a uno més li agrade , si te mola el que fas avant . Jo no he canviat mai una fons de nuvols…m´agrda més currarme el tema compositiu i el moment…
  Salutacions !!!

 6. Paco Tortosa ha dit:

  Coincidisc amb el ja apuntat pels companys, referent a les tonalitats. Per al meu gust, la foto la veig plana, amb gran predomini de grisos i pràcticament sense blancs ni negres purs. Respecte al canvi de cel, crec que aquest cel potent li resta protagonisme al motiu principal, que és l’arc, i dispersa l’atenció per tot l’enquadrament de la imatge. Aquest tipus de cels, per a la meua manera de veure, funcionen bé en paisatges i reflexos quan hi ha aigua pel mitjà, però en aquest cas, i sempre baix el meu personal punt de vista, crec que resten valor.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit