Més arxiu de la festa

Tirant d arxiu he trobat aquesta foto d un tornejant i l he reeditat.

 • Obertura: ƒ/7.1
 • Càmera: PENTAX K-3
 • Longitud focal: 53mm
 • ISO: 400
 • Velocitat d’obturació: 1/640s

7 Responses

 1. Javi Maravilla ha dit:

  M’agrada el moment i l’enquadre que has pillat. Com al fons i hi ha tanta gent i colorit, crec que seria convenient dessaturar-lo un poc perquè el tornejant ressaltarà mes. Per fer-te un poc la punyeta, la firma es pert un poc amb les textures de terra.

 2. Paco Tortosa ha dit:

  Cal veure tot el que trobem en els nostres arxius, una bona idea rebuscar ahí i trobar preciositats com aquesta. M’agrada el moment i enquadrament però no m’acaba de convéncer el desenfoque afegit, no ho veig creïble.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

 3. Ximo Rosell ha dit:

  Com ja et comenten has enxampat un excel·lent gest i enquadrament, el problema d’aquesta foto el veig en eixe fons tan carregat, tan barroc. No sé dir-te alternatives per esta foto en concret.

 4. Vicent Granell ha dit:

  Certement a mí m´agrada eixa carrega de color darrera el tornejant, la festa és color, força ,gent , multitud… de vegades volen aillar alló que estem afotant a la festa per destacar el motiu i cabria plantejar-se incloure eixe ambient de gent i aglomeració per mostrar la festa tal i com és i aconseguir una imatge guapa com aquesta… El moment i gest/pose del tornejant espectacular , m´agrada… altra per la expo de Setembre 2020 !!
  Gràcies per compartir !!!

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Trove la foto plena de festa per tot el colorit, la pose es bona, pero si comenzarem a desfullar ú per ú la foto, cada escú faría una versió d’ella, a mi per un costat m’agrada el color de festa, pero en este cas emb sobra gent darrere del motiu principal, no per aixo deija de ser una bona foto.
  Salut

 6. Está vist que cada ú te un gust…tal vegada amb una fusiò forta i desmascarar al tornetjant per fer-li tractament a B/N no deuría quedar gens mal, tot per aillar-lo del fons, ja que el veig també un poc atiborrat

 7. Vicent Esteve ha dit:

  Com diuen ahi dalt, molta gent i molt de color al fons, però això és una cosa que està ahi i no pots dir-los que s’aparten, per tant a mi m’agrada molt. La pose i el moment molt bons: El color del fonsno crec que valguera la pensa desaturar perque ja tots sabem quins són els colors de la festa. Sols felicitar-te a pesar de ser de Pentax

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit