Solitud en el claustre

8 Responses

 1. Pot ser el claustre de la Seu Vella de la ciutat de LLeida?
  El joc de llums i ombres és espectacular. La figura humana li dóna un contrapunt que remarca perfectament la grandiositat de la construcció. Molt bon efecte de relleu.

  Salut!

 2. Gran foto,m´agraden molts les llums i la persona humanitza la foto.

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Tal com jo m'imajine fent esta foto amb les mateixes directrius i rangs, estic segur que a mi m'ix un xurro.
  Estic quasi segur (i jo no estava allí) de que en la segona nau, on ens troba la figura humana, està molt passat potser massa, no té la mateixa llum que la primera nau, per la qual cosa deduïsc que està un poquet sobre exposat.
  Ara bé, la gràcia està en la teua gràcia per a traure-li el partit a eixa foto, amb les màscares, amb les ombres i amb tots artilujios que el teu saps usar, d'ací que a mi m'isca un xurro. (ja tenia ganes d'agarrar-te una)
  Molt bon treball.
  Salut

 4. J. Ferrando ha dit:

  Ximo, com disfrutes treballant les fotos.
  Eixes hombres en tots el detalls i les llums sense perdre la textura.
  Em sembla que el B/N li dona mes força que tindria amb color

 5. Vicent Granell ha dit:

  Gran treball i un b/n molt guapo no tant purista com ens tens acostumats però amb el teu estil peculiar, en certa manera com diu Piquer amb les dades exif que mostres ara mateix aconseguim eixe resultat !! com vas !!
  Salut !!

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  M'agrada aqueixa transició des del negre 0 quasi absolut, al blanc quasi pur 255, així com la persona fa que la vista vaja cap a aqueix túnel de negre. Bona composició. Salutacions

 7. Ximo Bueno ha dit:

  Claustres… m'agraden ¿com no? i estan en les meues fotos freqüentment, però mai amb aquesta perfecció de llums, matisos, gràcia i equilibri.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit