Després de la sega

 • Autor: Vicent Granell

8 Responses

 1. Imatge granel·liana 100%. El cel té un puntet de color o m'ho fa la meua vista castigada? Podria ser una imatge bucòlica si no fos per la línia d'edificis de la costa. No ens deixen ser bucòlics. Tenim allò que ens mereixem. Li tens pillat el punt a la marjal en BN.

  Salut!

 2. Ximo Rosell ha dit:

  Bon treball i bon virat. Per als meus esquemes l'arbre massa centrat. Salutacions

 3. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Vista la foto crec que es un pas natural a la serie de la Marjal, la sega també es part de la marjal i el b/n potencia el final de la tasca

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  En aquesta foto veig una mica d'embolic, doncs el motiu principal sembla ser el camí i l'arbre i no la marjal com insinua el títol, de tal manera que si és el camí la veig bé, però si el que vols és fer-nos veure el fet de la sega de l'arròs, llavors l'enquadrament de l'arbre hauria d'estar a un costat o a un altre. Però aquesta és la meua opinió, una opinió, com una altra qualsevol. M'agrada el B&N bitono que li has donat, així com el viñeteado. Salutacions

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Molt bona! malgrat estar massa centrada i la inevitable presència de la sacrosanta especulació urbana. Serà per això que jo no sóc de deus?

 6. Vicent Piquer ha dit:

  iee!! Caval tu ya estas fenli costat a Rosell i crec que hiaura que banyarse el culec fen alguna lliso majistral de les teues composicion y trevalls , prenc nota per aque cuan tu puges mos dones llisó.
  Rafel pren nota .
  salut

 7. J. Ferrando ha dit:

  Si l'arbre estigues en el costat la foto seria de algun Ximo, pero es la teua i l'has posat al centre.
  Molt bon treball

 8. Vicent Granell ha dit:

  Gràcies Vicent, però me sembla que jo estic masa verd per a donar una master clas a la resta de companys, ja te vaig comentar que estava en formació autodidacta i de moment continue esbrinant el apasionant mon de tema digital i el gran avanç que ha suposat el que pugam crear alló que imaginem quan prenen el obturador de la nostra camera digital. Si que pensé que entre nosaltres hi han companysque ens poden aportar i MOLT grans coneiximent i saviesa per gaudir de la nostra afició, entre ells nomenaria a Toni Roig que sembla ser que que ha preparat alguna coseta per començar aquest dimecres i continuar l´altre ( llàstima que no podre anar), caldra gaudir dels seus coneiximent i aprofitar que està entre nosaltres. Altre company que tambe és interessant que se llance al tema és Vicent Esteve que se que tambe poseeix coneiximents suficents per donar una master clas en condicions i " con fundamento " !!
  Ja parlem !!
  Salut !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit