No es poble de la ribera, pero es el meu

11 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  M'agrada el joc de llums i ombres que ens presentes així com la composició, nitidesa i saturació. Bon treball Ferrando. Salutacions

 2. Xavi Naval ha dit:

  ¿És possible que la primera foto no siga la primera vegada que la publiques? Em sona haver vist abans un parc molt similar…

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Mol curiosa la 1ª per l'efecte de les ombres de la zelosia, molt bé de color.
  La 2a molt enquadrada però quelcom rar li passa a la picaporta, no se si està saturada per massa llum o algun netejador que han usat i s'ha quedat negra.
  Salut"

 4. Encara que les trobe molt ben construïdes, la primera l'haguera retallada per emfasitzar les ratlles que fan un efete magnífic. En la segona es podria corregir el to blavós de l'anella amb el Photoshop. Potser en podríem parlar algun dimecres.

  Salut!

  • El DIEC que és l'autoritat lèxica en la nostra llengua registra l'entrada "emfasitzar". El terme "emfatitzar" sempre s'ha considerat un castellanisme, encara que ha estat incorporat al diccionari recentment. Com que jo sóc un clàssic, m'estime més la primera, l'original. Conté la paraula de la qual prové, "èmfasi", cosa que no fa la segona. Sobre el fet d'incloure castellanismes contínuament en el diccionari no tinc una opinió gens favorable. Crec que es perd el caràcter d'una llengua a la qual, de caràcter, li'n queda ben poc.

   Salut!

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Molt interessant la primera.
  En la segona m'ha passat com a Vicent Piquer, com que m'agraden les anelles trobe l'element (per a mi) principal com una taca.

 6. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Molt bonic el joc d'ombres que permiteix la textura de ratlles de la pérgola, junta la valla de darrere, de la segona m'extranya l'anella blava pero jo no estaba ahí

 7. De la primera. Molt bonic el joc de línies, llums i ombres. M'haguera centrat més en açò, tancant l'enquadrament i cercant altres composicions. Salut

 8. Xavi Naval ha dit:

  Doncs jo no li veig tant de problema a l'anella. El to blavós és complementari del to grogós de la fusta, i ací està precisament la gràcia de la imatge (o la que jo li veig). En tot cas li retallaria una miqueta l'enquadre per dalt per a centrar-la més i que destacara més encara.

 9. Vicent Granell ha dit:

  Bones les dos !! ja hauría retallat de la 1ª un poquet per l´esquerre i de la 2ª un poquet de dalt i quedarien perfectes, tot per la cosa de reencuadrar en edició . Per cert quin poble és … ??

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit