Sang i Arena

f/5.6, 1/90s, ISO-200, 300mms
Eren més de les cinq de la vesprada i a l’albero començava a pintar-se de roig bermell

9 Responses

 1. No sé si és un al·legat taurí o antitaurí. En qualsevol cas he de confessar que la foto impressiona. Eixe enfocament selectiu de la sang, perfectament emmarcada per la muleta, l'espasa i la cama del torero fa pensar.
  Supose que a cadascú li suggerirà una cosa, però no et deixa indiferent. Com deia Antonio Cuenca (a qui des d'ací salude: et trobem a faltar, Antonio!) si darrere d'una imatge hi ha una història, un missatge, es converteix en art. No puc dir res més. La imatge parla per ella sola. Per la paga la trobe molt ben resolta i amb el color adequat.

 2. Vicent Granell ha dit:

  Bona i amb el toc personal teu , marca de la casa !! Si hagués eixit tota l´espasa ja seria perfecta. Com que hi ha un concurset jo de tu la presentaría per qué la foto no te desperdici, li falta un poquet d´enfoque a la cama peró la imatge és la teua visió i cal anar amb ella .
  Bon Vent i a per més !!

 3. J. Ferrando ha dit:

  Si haveres tret toda l'espasa el dirien que sobrava.
  Jo crec que el encuadre esta fet a posteriori i el retall es el que tu veies adecuat.
  Rafel es fixa en la sang i Vicent amb la cama dos punts distints, pero els dos coincidixen en que has conseguit una bona foto.
  Mercedes molt bona i a per mes que tot no es la setmana taurina.

 4. ximo ha dit:

  Com diuen els compays molt bon treball , estas pillant carrereta i aixo es bó m'alegra que pilles el puntet que a tu t'agrade

 5. Antonio Cuenca ha dit:

  Mercedes veo que has perdido el miedo a que te den caña.
  La foto es magistral, el encuadre magistral, el color magistral, y el enfoque justamente donde tu querías (que es lo que toca), y encima tiene mensaje (y polémico), que más quieres Baldomero.
  Te felicito.
  Pero ten cuidado, no te confíes, que por aquí hay gente que todavía piensa que la letra con sangre entra ( ¡hablando de sangre y de polémica! ).

 6. Ximo Bueno ha dit:

  Està bé això d'anar més en lla!
  Pense que és un enorme projecte d'imatge que malgrat imperfeccions fotogràfiques a ningú deixa indiferent.
  Un consell, no te cregues tot el que et diguem, ni lo positiu ni lo negatiu. Com deia Raimon "no faces cas a cap consell, a aquest tampoc".

 7. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Gràcies per les vostres opinions, sé que es molt millorable, estic treballant en eixe camí i vosaltres feu que apreté les mans.

 8. Eladio García ha dit:

  Me gusta el encuadre .El efoque si quieres … lo puedes mejorar con el PS

 9. El que mes m´agrada de la foto es que no et deixa indiferent.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit