MARQUES DEL TEMPS

iso,400 – vel, 1/100 – focal ,70mm – f/3.5
iso,400 – vel, 1/100 – focal , 35mm – f/2.8
iso,800 – vel,1/400 – f,1.4- focal, 50mm

11 Responses

 1. Antonio Cuenca ha dit:

  Marca de la casa Ximo.
  Se nota que la fotografía te corre por las venas.
  No me la llevo puesta, por que no me dejarías.
  Un abrazo.

 2. Vicent Granell ha dit:

  Plasplasplas … !!! Molt Ximo !! Aquest personatge vaig estar tentat de fe-li algún retrat però m´alegre d´averme despistat i vore el que Tu ens mostres !! Una pasada de retrat i un treball ben fet !! Felicitats pel resultat !!
  A per més i superar-se !!
  Bon Vent !!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Perfecte retrat d'una societat brutal.
  Bona sensibilitat social en unes imatges que algú te dirà no és políticament correcte mostrar.
  La fotografia no sempre mostra bellesa però sempre ensenya.
  Benvingut al grup dels ensenyants!

 4. Vicent Granell ha dit:

  Molt !! el treball amplat guanya cos i evidentement qualitat, la dels iaios és una pasada i que tenim que dir de la doa que vnedora de regalisia … !! Me ratifique amb els meus aplaudiments pel treball que mostres a tots !!
  Plasplasplas … !!! a per més !!
  Bon vent !!

 5. Antonio Cuenca ha dit:

  Hago mi comentario extensivo al trabajo completo Ximo.
  Un trabajo magnífico.

 6. Fotorealisme al 100%. Si no m'enganye, pels comentaris anteriors deduïsc que primer vas penjar la tercera foto. Evidentment és magnífica i l'edició perfecta i… I no continuaré perquè Ximo Bueno (àngel de la guarda d'este blog) torcerà el gest i dirà que ens tirem massa flors. No són flors, Ximo i Ximo, és justícia estricta.
  Tornant al cas, les altres dues marquen com un camí que porta a la tercera. Una sèrie fantàstica: flors, flors i més flors.
  La veritat és que direu allò que voldreu, però obrir el blog i trobar-se amb estes delicies fotogràfiques (delícies dures i un tant aspres, tot cal dir-ho) anima d'allò més.
  Si algú creu que les seues imatges no estan, per dir-ho d'alguna manera, "a l'altura" que es faça una pregunta: qui ha aprés a caminar sense caure algun bac? Us ho diré: NINGÚ! Així que, companys, a comentar i a penjar fotos toca i quan sereu majors podreu oferir-nos unes imatges com les que Ximo ens regala en esta serie i sentir-vos orgullosos del vostre esforç. Hala, ja sabeu què heu de fer. No espereu a demà.
  Parlant de tot un poc, opine que no mostrar estes imatges seria políticament incorrecte (la falta de política o de reflexió sobre la política és també política) , però com que no podem parlar de política i jo ja he dit política mitja dotzena de vegades, ja no m'estendré més.

  Salut!

 7. Eladio García ha dit:

  Y no te gustaba la cara de la "Chica" de la regalicia … Enhorabuena . A ver cuando nos enseñas a intentar hacer fotos así

 8. Carlos Muñoz ha dit:

  Molt bona sèrie Ximo. Uns retrats que impressionen a l'espectador doncs transmeten una dura realitat com és el pas del temps en les nostres vides.
  Bé quant al criteri fotogràfic, des del meu punt de vista la 1ª és molt bona, només que, o desenfocant més el fons o passant aqueix fons a blanc i negre, tindria més força la foto, doncs em distrau la gent del fons i els seus colors.
  La 2ª crec que li sobra una mica de llum, però molt bona composició i enquadrament incloent al xiquet de la dreta.
  La 3ª és de lo milloret en retrats que s'ha pujat al blog. Aquesta imatge és molt bona per a fer un ¨efecte Dragan¨.
  Bon treball Ximo

 9. J. Ferrando ha dit:

  Ximo, perfecte, li compraries regalisia per lo menos.
  En la 2ª no intentares desapareixer del fons posante sobre el travesser de la porta.
  La 3ª porta gorra, pero li has tret el ulls com si res.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit