Principi i fi

Dedicada a tots el companys FA

Panoramica ,a Carlos, Rafel i V.Granell que van veure com la vaig fer 

A Mercedes que li agraden d’este tipus

18 Responses

 1. Esta vegada sóc el primer per a comentar i podré "despatxar-me" a gust. I molt a gust que ho faré.
  Et confesse, Vicent, que quan he vist les fotos, he pensat a primer colp d'ull que no "pegaven" les unes amb les altrtes. Després he llegit el títol i he entés la teua intenció de contar una història amb estes tres imatges magnífiques. Molt bona idea.
  M'agraden les tres molt, però que molt. El punt de color m'encisa. El detall m'impressiona. El processat que els has fet es mereix una felicitació. No pense ampliar-les i escrutar els racons per buscar-los cap pega. No s'ho mereixen.
  Gràcies per la dedicatòria de la segona. Tu m'has dit, de vegades, en veure una imatge meua, que hauríem de parlar. Ara t'ho dic jo. Eixe cel està fantàstic i m'hauràs d'explicar el secret. Jo estava allí aquell dia i el de les meues fotos no era igual. Per la paga el meu processament no ha sigut tan efectiu. Si de cas, perquè tot no siguen flors, l'edifici de l'esquerra em molesta un poc. Potser una rtetalladeta no li aniria malament.
  La primera i la segona tenen una composició fantàstica.
  En fi, que si fores un objectiu estaries en el teu punt dolç, però com que ets un FOTÔGRAF (així amb majúscules) encara pots avançar. Espere que ho faces i que continues impressionant-nos amb les imatges que penges en este blog que va calent, calent. Tu ets un dels qui aviven el foc. Gràcies per la part que em toca.
  Parlant de coses que no tenen importància, m'agradava molt aquella ratlleta que els posaves als teus marquets. Algú pensarà que són "mariconades" i farà palesa la seua homofòbia. Jo pense que són detalls que busquen remarcar una imatge, oferir un aspecte més acabat. Anem fent provatures i canviant d'opinions. Acusar-nos per això de manca de testosterona ho trobe molt trist. És un argument com de taverna i no m'agrada en el blog que jo vull. Ja et dic que són coses que no tenen massa importància. Allò que és important són les fotos i les teues se n'ixen.

  Salut i tira avant!

  • ""Algú pensarà que són "mariconades" i farà palesa la seua homofòbia. Jo pense que són detalls que busquen remarcar una imatge, oferir un aspecte més acabat. Anem fent provatures i canviant d'opinions. Acusar-nos per això de manca de testosterona ho trobe molt trist. És un argument com de taverna i no m'agrada en el blog que jo vull.""

   Crec que açò és conseqüència del comentari, que jo considerava graciós i fet a un amic, que li vaig dedicar al marquito d'una foto de Vicent Granell. Mai haguera esperat aquesta reacció, però en qualsevol cas et demane perdó si et va ofendre la meua manera d'expressar-me. Procuraré eixir de la taverna i caminar amb molt tempte. Salutacions

  • Per mi estàs perdonat i requeteperdonat. Moltes voltes no som conscients que molts lligen allò que escrivim i que es poden fer interpretacions molt diverses. Recorde que una vegada es van penjar fotos d'un camp d'extermini nazi i Ximo Tomàs va comentar a qui les havia fetes que s'ho degué passa molt bé allí. En una conversació de tu a tu, pot estar bé el comentari, però crec que ací, en públic, hem de ser més prudents. Ho dic també per mi, perquè reconec que ho sóc poc i perd les formes. En fi, crec que si parlem ens entenem. Crec també que més val açò que fer-nos bona cara per davant i apunyalar-nos per darrere. I tu ja saps que passa i si no ho saps, ja t'ho dic jo.

   Salut i una abraçada, Ximo

 2. ximo ha dit:

  sense cap duptte me quede en la primera sense desmereixer a les altres . felicitats

 3. ximo ha dit:

  sense cap duptte me quede en la primera sense desmereixer a les altres . felicitats

 4. Em quede amb la primera per composició i per el moment.
  Veig una mica de dominant càlida especialment en la cara del senyor, baixaria un poquet els rojos, i potser un petit tall per la dreta i per a dalt. Salutacions

 5. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Gràcies per la part que em toca, ojala les meues se semblarem,

 6. Ximo Bueno ha dit:

  Me quede amb les tres!
  Ens mostren un conjunt molt complet de la monumental plaça de bous d'Algemesí.
  Això sí! en la segon jo hagués fet desaparèixer la "finca dels c…" (En el seu dia faig prometre que votaria al grup municipal que en el programa incloguera dinamitar aquesta construcció i tornar al pobla la desapareguda ca Xarpa)

 7. Sebastián. García ha dit:

  Va piqué, a esto se le llama crecer, tu lo estas haciendo muy rápido, y de que manera, enhorabuena, un buen trabajo.
  Saludos.

 8. Vicent Granell ha dit:

  Molt Vicent !! me quede amb la 1ª i la 3ª , la 1ª és un magnific retrat amb una bona compo i considere que aquesta tasca de montar la pláça dona per ampliar amb una seire de retrats el treball laborios que es porta a terme per part de tots aquells que inetervenen amb el montatge de la plaça.La 3ª mágrada pel desenfoc que hi ha al darrere del protagonista i per la compo que has triat. De la segona com ningu t, ho ha dit … doncs supose qqeu será per alló de ser cortes i respetuos … Podries mirar amb deteniment el nvols i vore que que li pasen ???!!! li veig coses molt rares ….
  Bon treball Vicent !! A destacar amb notable alt la 1ª ª
  Bon vent !!

 9. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona sèrie Vicente. Vas vent en popa. Després dius que els altres no parem i ets tu el que últimament no para, de la qual cosa m'alegre i gaudisc.
  La 1ª és una foto per a mi molt bona, doncs a mi no se m'ocorre fer-li una foto a un obrer en plena faena, però eixa diagonal que has aconseguit fa que d'un motiu trivial isca una foto original.
  La 2ª t'agraïsc la dedicatòria doncs jo vaig perdre totes les fotos d'aquell dia i no van ser poques. Veig, com diu VG que el cel en els laterals està rar, no obstant açò l'acabat que li has donat a la foto en general ens ho hauràs d'explicar.
  La 3ª m'agrada el plànol que has tret, així com l'enfocament i desenfoque que té.
  Bon treball Vicent

 10. Vicent Piquer ha dit:

  Abans que res disculpar-me perquè el meu horari no em permet estar en l'hora dels comentaris per a respondre, i quan puc és tan tard que possiblement no siga hora que vegeu el meu, però de moment açò és el que hi ha i encara que vesprada espere compartir amb tots vosaltres mos cometarios.
  Salut

 11. J. Ferrando ha dit:

  la 1ª molt ben refejat el moment i la accio
  La 2º la trobe un poquet pujada de color pero el conjut m'agrada.
  En la 3ª eixe desefoc per resaltar la chaquetilla a la que no l'hin cap mes, quins detalls

 12. Vicent Piquer ha dit:

  Explicació de la falla:
  Veig que Rafel a comprés de seguida la idea de la xicoteta història que volia comptar, i així és, també he notat que m'heu tractat molt bé, potser serà perquè vos he dedicat a tots la foto bona? , perquè bo també Ximo Rossell té raó en la primera, m'he passat en el color de la cara.
  En la segona és on m'heu tractat amb molta mànega ampla, la qual està feta a mà, no em quadrava una de les fotos (es nota perfectament l'entroncament) , el cel està clonat i omplit segons contingut. (per això V.Granell diu que es nota quelcom) Li he fet tant treball a eixa foto que el CS6 em donava error i la memòria Ram ja no es per on està, no em podia obrir la foto, i encara sort que encara tinc el CS5 i l'he acabat amb este, que per cert no m'està donant cap problema tindre els dos, així òbric qualsevol quan em fa falta.
  Volia haver acabat ací els bous per això això de fi, però Rafel feta de menys els marcs amb ratlla,així que el pròxim dia penjara les tres últimes de bous.
  Salut

  • Ja em pensava jo que el cel tenia el seu misteri. No estic d'acord amb tu, i lamente dir-t'ho, quan dius que t'hem tractat amb mànega ampla en la segona foto. Tu saps com has arribat al resultat que mostres i està bé que ho expliques amb eixa modèstia que et caracteritza, però és una bona foto i eixos detalls no li lleven cap mèrit, al contrari.
   Ja espere les ratlletes i continua fent blog i sorprenent-nos amb la teua manera de fer que va creixent dia a dia, en la meua opinió, per suposat.

   Salut!

 13. Eladio García ha dit:

  Me quedo con la 1ª buenas fotos

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit