Comença un nou dia

13 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  Seleccionaria una bona part del camí de l'escullera i li pujaria la llum.
  Després una miqueta també al mar i una mica de contrast al cel.
  Obriria per la dreta per a veure el final de l'escullera.
  Al final aconseguisc la foto que m'agrada a mi, però la foto és de Vicent Granell i el decideix…
  Salut

 2. Eladio García ha dit:

  Me gusta el cielo, yo le hubiera dado un poco más de mar y menos escollera y la que quedadara le hubiera dado nas textura y luz. pero claro esa sería mi foto no la tuya

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Has sabut captar correctament un moment màgic.
  No seré jo qui tracte de perfeccionar el que la natura mostra.

 4. J. Ferrando ha dit:

  Es posible que li haguera donat mes llum al cel i nuvols
  De totes formes crec que has aconseguit allo que buscaves.
  Com tu dius Bon vent

 5. Vicent Granell ha dit:

  Gracies per comentar , tinc que dir que he recuperat un tant les llums de les pedres, com podeu vore el sol està a punt d´eixir i en aquest cas si vols captar el nuvols com els veieu , no els he recupera de llums, les pedres surten amb color apagat i osbcuritat gran. Pretenia mostrar les primeres llums del matí a la platja i així vos ho mostre !!
  Recorde algún estiu que me vaig pegar dos matinades importants i un dia amb el trípode no vaig conectar l´autofocus i tenia posat el stabilitzador … vaig tirar enfocant apretant el obturador … que desastre de fotos vaig fer el dos diez… però que dos amaneixers més acollonants que vaig gaudir … !!!
  Salut i Bon Vent !!

  • Vicent Granell ha dit:

   Tranquil Vicent !! De la lluita dels carrascalet del guerrers medievals alguna que altra és bona, tin en compte que jo vaig arribar una uns 45 minuts abans que tu i alg o puc salvar,però ja será el momento ara están " al forn " i tionc entre mans les que vaig fer per la vesprada a la sega del arròs, tot arrivara. gracies per comentar !!
   Bon Vent !!

 6. Vicent Piquer ha dit:

  Xe matiner! , jo també la veig molt bé sense parar-me a pensar, però despres de llegir l'explicació de Ximo Rossell, (lliçó magistral) he comprés un altre punt de vista que realment seria el perfecte.
  Però que passa? quan un està prenent la foto, ja hauria de saber això per a fer-la com cal i nosaltres inclús estem a mitjan camí per a veure eixa imatge i fem el que podem, jo em done compte quan quelcom està en moviment i vols captar quelcom bo, se't van tots els parametres i no fas una buena,¿ que ens pas en la lluita dels napoleònics en el Carrascalet? perquè això! ni una bona! . De totes maneres com bé diu, teua és la foto i possiblement hages buscat eixe motiu que està fenomenal .
  Salut

 7. Sebastián. García ha dit:

  Es una hora y una luz para sacar partido al cielo, y eso lo logras, el resto es lo que hay, modificar, significa ruido, halos y poca naturalidad, sólo daria un poco de aire al lado derecho, tu foto es lo que hay en ese momento, saludos camarada.

 8. Carlos Muñoz ha dit:

  Malgrat lo manido del tema, és una bona foto, pel color que reflecteix exactament el que vols transmetre i és aqueixa hora màgica del clarejar, amb les seues llums i les seues ombres. Estic d'acord amb XR amb l'enquadrament una mica més a la dreta, per a traure l'escullera sencera amb un petit marge, però tal vegada el sol eixiria retallat. En fi crec que et mereixes una bona crítica pel madrugó i per la foto. Salutacions

 9. M'has pillat treballant i en cinc hores escasses ja t'ha fet deu comentaris. M'agrada com va el blog! No sembla el mateix d'ara fa un any.
  Poca cosa m'han deixat per dir els companys. Coincidisc amb la impressió que hi ha massa escullera, encara que t'ha vingut de cine per remarcar la firma blanca.
  A mi m'agraden i m'emocionen les eixides i les postes de sol. Una vegada en vaig penjar alguna i alguns comentaris despectius m'han fet evitar tornar a repetir l'experiència. Pel que es veu és un tema massa "fàcil". A mi no m'ho sembla, però mira, reconec que m'he deixat influenciar. Procuraré evitar-ho d'ara en avant i no deixar-me guiar per pensaments aliens. Tu no ho has fet i gràcies a això gaudim d'aquesta imatge,

  Salut!

  • Vicent Granell ha dit:

   Fácil és dir-ho, però anar a fer un amaeixer o un capvespre … cal anar i saber com va el temaria i quins son els entrebancs que ens trobem quan estem prenent aquestes instatanies., la barbaritat de preses que jo mateix he cagat producte de la meua emotivitat davant d´aquestos espectacles … !! I és que gaudir del moment i estar en la feina de vegades no casen mol be. Ara !! Jo me ho pse com un enano captant aquest tipus d´imatge !! Gracies per comentar i Salut !!
   Bon Vent !!

 10. ximo ha dit:

  molt bón treball , llastima que el final de la escollera estga tan tancat

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit