Moli Giner en Benifairó de la valldigna

  Perdoneu per no posar les dades de obtenció de la foto, feia tant de temps que no podía accedir que no me n’he adonat del detall.
 Durant estos mesos  últims no tenia acces a internet i no he pogut donar la meua  opinió però si que les he llegides totes o quasi totes les vostres.
Espere que no sigau rencorosos i doneu-me les vostres opinions per a poder millorar

f/9    1/80      200     47m/m
Canon 24-105
14/07/2013 a les19h

7 Responses

 1. Trencaré la meua declaració de principis de no comentar a qui no em comenta, només per demostrar-te que no sóc rancorós, com tu em qualificaries. No comente a qui no comenta per ser just. Crec que el món no va bé de justícia i que cal començar a redreçar-lo. Per justícia li pague al no-comentador amb la mateixa moneda que em premia a mi. En llatí hi ha una expressió "quid pro quo" que il·lustra la situació. En valencià se'n diu anar a contrallom. Quan un llaurador anava a ajudar a un altre al seu camp, l'altre li havia de tornar el favor. És una qüestió de reciprocitat.
  De la foto et diré que crec que li sobra contrast. Les parts fosques no tenen detall i les clares molt poc. T'haig d'advertir que la mire amb el portàtil i que depén de com incline la pantalla em fa una impressió diferent, o siga que no has de fer massa cas. La composició m'agrada molt. Trobe a faltar una indicació del lloc on està feta.
  I bé, company, no et podràs queixar que el comentari és curt. Ara hauràs d'anar a contrallom.

  • Ximo Bueno ha dit:

   Clavant-me on no m'importa, cosa habitual en mi, ens calen els comentaris dels mestres, la democràcia té l'incovenient de que val el mateix el vot irresponsable que el vot meditat, així doncs caldrà que a la vida seria cadascú administre el seu talent per enriquir fins i tot als ingrats.

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Val d'acord però com diu Rafel estàs a ¨contrallom¨. La foto em pareix molt bona per la composició, eixos núvols amenaçadors i molt bona per a passar-la a B&N però estic d'acord amb Rafel que li falta aclarir prou el negre i recuperar textura del blanc. Bona foto. Esta és la meua opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions

 3. J. Ferrando ha dit:

  Espere haver millorat

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Jo crec que la millora és palpable no creus?

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Punyeter com sóc, veig que amb la segona versió has perdut molta força, coincidia en que la primera tenia un contrast afegit que resultava molest, però en perdre lluminositat, al meu criteri, la foto ha perdut molta força.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit