Carrer Fusters

Iso ,200 – f/5.6 – 2″- 36mm

8 Responses

 1. Una imatge molt ben aconseguida, amb una bona combinació d'elements mòbils i estàtica. També m'agrada la combinació de llums. Ben pensada, ben planejada i ben realitzada. És una llàstima que la zona central estiga tan fosca.

 2. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  I jo que em pensaba que una foto "menejada" no valía i ve el mestre i fa art, Molt xula

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Tal com quedarem en la reunió de dijous passat vaig a comentar la teua foto amb l'esperança que, quan pugues, comentes les meues, perquè sé que tens criteri per a això a més que per a això pengem les fotos. Bò, respecte de la foto, m'agrada la idea del moviment però no m'acaba l'enquadrament, perquè crec que sobra la persona de l'esquerra que no forma part del subjecte des del meu punt de vista, i distrau l'atenció. D'altra banda, bon equilibri de llum. Però esta és la meua opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Sobre tot la claritat y combinacio de llums son una pasada, mol bona, com diu Mercedes, una foto menejada de gran valor.
  Salut

 5. Ximo Bueno ha dit:

  La foto menejada és quan el fotògraf meneja la càmera, no és el cas.
  Ximo Tomás és un dels "grans" de FA i una vegada més ho deixa clar.

 6. Vicent Granell ha dit:

  Bona !! M´agrada tant el contrast de llums com la predencia de miment que ens mostres, molt ben aconseguit i per a mí no te desperdici el company que mira el visor de la seua camera !!
  Bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit