Limited Collection

9 Responses

 1. La primera cosa que lamente dir-te és que Vicent granell va demanar que no penjàrem més de 3 fotos i que n'has penjat QUATRE. Ja t'apanyaràs amb ell. Avisat estàs ja.
  M'agraden molt les dues primeres, però vistes les últimes…
  La tercera em sembla una preciositat autèntica, digna d'un museu. La línia de separació no és perfectamernt paral·lela. T'ho dic perquè no et penses que només vull llavar-te la cara.
  La quarta, la trobe una preciositat. És per això que les dues primeres, que les trobe molt bé, perden en la comparació. Amb els fons tan perfecrtes que tenen les últimes, les primeres queden com falses.
  Bon treball de la definició i de les llums i un cabàs de creativitat.

 2. Vicent Piquer ha dit:

  No sabia res respecte d'això de penjar tres o quatre fotos, però crec que si es té trellat i el motiu ho requerix, dóna igual tres que cinc en una mateixa entrada i sense molestar als altres, ara bé si es decidix així, així ho faré, (de moment no m'he assabentat de l'acord).
  Respecte ales fotos les quatres estan fetes en el meu taller (estudi fotogràfic) i amb el mateix fons (moqueta roja i moqueta negra) però si que és veritat que les dos primeres pareixen falses perquè he volgut canviar-los el fons i m'ha eixit un xurro.
  Salut

 3. Vicent Granell ha dit:

  ja ja ja ….ja,ja,ja.jajajja !!!! que grande el Rafel !!
  vicent molt bon exercici el que ens mostres i fas bé en mostrar els dos 1ers xurros i comparar el teu treball !! Personalment em quede amb la ultima per l´aspecte zen que transmet i pel contrats de blancs i negres. El més espectacular seria aconseguir que l´ultima imatge tingues la sombra projectada de les pedres damunt la lona negra , aixó ja seria arredonir el trball que has fet!!
  Bon Vent !!

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Però no deies que no sabies inglés?. Bueno tant la 1ª com la 2ª és possible que si no els hagueres canviat el fons, hagueren quedat millor, però ací estem els ¨supercicutas¨para donar canya a discreció. La 3ª és molt bona tant per les llums i ombres que provoca la il·luminació que li has donat, com per la composició, encara que un poc justa per dalt. La 4ª bé per la idea de B&N però em falta perspectiva, o siga veure les ombres, tal vegada amb un altre fons. Però esta és la meua opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions

 5. ximo ha dit:

  Me quede en la tercera i la cuarta, per el meu gust la primera i la segon la selecció no ha segut molt fina , se podria millorar ( tú saps fero millor )

 6. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Molt bé per l'ultima foto, té ombres i clarors, les primeres tal vegada estiguen tant iluminades que es falte el punt real d'ombra

 7. Ximo Bueno ha dit:

  Molt de treball però… ninguna de les quatre me diu res.
  Encara que sia bo obrir nous camins.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit