Parroquia; Sto Domingo de Silos. (Montalbo)

                                  Canon eos 600D  18-55mm
                                   f/4 – 1/6s  ISO 1600   17´44¨h

6 Responses

 1. Juan Bta Puchades ha dit:

  Em vaig tindre que refugiar a l´esglesia aprofitant que estaba oberta, escomençaba a ploure amb ganeta.

 2. Utilitzant un ISO de 1600 sacrifiques molts matisos. En el cas de les esglésies o similars, crec que són importants. Jo sempre procure treballar amb una sensibilitat mínima per enriquir la imatge. També procure tancar el diafragma per apurar la definició. En este cas un diafragma f/8 hauria fet un gran efecte. És clar que per fer tot això has de dur un trípode o una pinça o recolzar la càmera en un banc. En el segon cas, això et fa perdre una mica de simetria.
  Precisament en la simetria trobe la gràcia de la imatge.
  La part de l'altar major queda un tant fosca. Hauria sigut molt fàcil seleccionar-la i donar-li un puntet de lluminositat.
  La composició és molt bona. Supose que has retallat la foto perquè els arcs isquen dels cantons, cosa que causa un gran efecte visual.
  Un altre problema que li trobe a la imatge és la falta de paral·lelisme dels bancs del primer pla amb els marges. Això s'haguera pogut solucionar amb una deformació lleugera,
  Bon joc de llums.

  Salut!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Tens visió fotogràfica, això no es pot negar, la foto molt complexa per la poca llum d'interior ens ha mostrat correctament el temple.
  El company Rafel, encertat com sempre, em deixa poc que comentar és clar que ningú dispara a 1.600 ISO si pot evitar-ho, però malgrat això el soroll no s'aprecia i amb un poc de treball amb PhotoShop la foto pot guanyar a muntó.
  A per més, Juan!

 4. Vicent Granell ha dit:

  Molt !! Veig que vas aprofitant els teus viatges per afotar alló que tens oportunitat de veure. M´agrada la foto per que has tirar amb un iso alt iaixí proves com va la teua camera de soroll, al mateix temps has composat i buscat simetiria i profunditat . Molt !!! Al final el que hi ha que fer és tirar i captar imatges més endavant aprenderem a donar un poc més de " vida " a alló que mostren . tot arribara !! A per més i no pares !! Aprofita els viatges per fer fotos !!
  Quan parle de " vida " vull referir-me a llum, color,textura, composició, edició, saturació … etc.
  Salut !!

 5. Molt bones opinions i consells t'han donat els companys que m'han precedit, fes-los cas.
  Només afegir que veig rar el format que utilitzes, no té cap importància, però quan siga possible és preferible utilitzar els formats estandar: 1×1, 3×2, 4×3,…. Salut

 6. Juan Bta Puchades ha dit:

  Ximo he rebiçat la cámera i estic treballant en format 3:2.
  Saludets.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit