Carrer Berca: Misioneras i Casa La Beata Josefa Naval

   Aprofitant el triduo i la festa a la beata Josefa Naval Girbés, ens hem apropat per la capella de les misioneres i la casa de la beata que estaven obertes i amb una exposició de la seua vida    .Aquesta serie va dedicada per la rata de Sant Jaume així de segur que altre dia eixira del seu amagatall i buscara racons com aquest per afotar i millorar el que mostre.

f 10.0  1/ 100 iso 100
f 5.0 1/20 iso 800

                                                                     

f 3´5   1/20  iso 800

f 3´5 1/ 40 iso 500

9 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Impressionant la 3a, de color i composició.
  Jo que vic al costat conec el lloc i es que la 1a fins amb el teu objectiu 17/50 és difícil de traure la fatxada perquè ho he provat, però el detall de la monja entrant és immillorable, les altres dos de l'interior de la capella hauràs hagut d'usar fix el 17 mm , però molt ben enquadrat, i de color molt bé perquè es de cert que en eixa capella els colors són exagerats. M'has guanyat Vicentin les meues són pitjors i ara no puc penjar-les si no faré el redicul.
  Salut

 2. Una sèrie molt il·lustrativa i una ocasió ben aprofitada.
  En la primera observe una certa deformació. Pot ser que estiga feta amb un gran angular i s'haja produït en corregir la perspectiva?
  Les altres tres tenen una dominant groga. Crec que un filtret blau els aniria d'allò més bé.
  M'agradaria que inclogueres les dades. Particularment m'ajuden a fer-me una idea més exacta del teu treball i sempre aprenc alguna cosa.

  Salut!

  • Vicent Granell ha dit:

   Rafel el teus desitjos son complerts, ja tens les dades exif , és cert que no les pose per goseria i per qúe jo mateix no mire mai les dades exif que mostreu. Personalment m´agrada improvisar amb aquest tema i experimentar , enganyar a la camera, no seguir principis establerts i deixar-me guiar per alló que vull fer sense necesitat de copiar o recordar el ajustos que la gent sol utilitzar !!
   Salut !!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Enquadres "Rafelians" (en espais impossibles), una bona sèrie!
  Jo no "gelaria" les imatges, les veig molt equilibrades, clar que el tema místic és més de Rafel que meu.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit