Antics Oficis

                                              Cadirer
                                                   

                                           Espardenyer

 • Autor: Vicent Granell

9 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Xe Vicent! m'has fet memòria , ja no em recordava del Carrascalet, demà buscara el que tinc per ací i potser ja les faça en color ja que tu les has penjat en B/N.
  A mi m'agradaria saber donar-li un poc mas de realç en B/N.
  Per al meu gust la composició està molt bé, però no se que li falta, encara que la primera té la cara perfectament marcada d'arrugues, no note diferència en la roba i en les mans i en el vimen, cosa que ho veig molt difícil d'aconseguir per la nostra part, (fins que Ximo Rossell ens pose al corrent de com es fa) .
  Salut

 2. Molt bones estes fotos anònimes, Vicent. No posar el nom és una tàctica per fer-te l'interessant? O és que no et conformes ja amb no posar les dades de les captures?
  M'agradaria saber si les fotos estàn fetes amb el teu 85mm de Canon o amb el Tamron. A mi és que, ja em disculparàs, m'interessa molt això dels objectius. Siga com vulga, la definició és molt bona. El tractament del blanc i negre m'admira i m'agradaria que qualsevol dimecres ens feres una demostració il·lustrativa.
  Crec que els enquadraments apurats donen una força extraordinària a les imatges. Són fotos fetes amb intenció, tractades amb intenció i presentades amb intenció. En el meu cas has aconseguit el teu objectiu plenament.

  Salut!

  • Vicent Granell ha dit:

   Tindras que disculpar-me per no haver posat les dades exif, em semblava que estaven fetes amb el tamrom 17-50 però ho he mirat i estaba errat, aquestes dos imatges les vaig am el 50mm.1.8 de canon que sembla que aquesta setmana ha adquirit el company Vicent Piquer. Al respecte de com están fetes el tractament de la 2ª és exclusivament en raw i enfocada en Ps i la 1ª tota en Ps sense raw previ, en tot cas arribes al mateix lloc i les diferencies son inapreciables. jo note que falta arredonir el acabat i pulir-les i ja serien imatges puristes de b/n de luxe. Tot arribara !! de moment continuare caminant i avançant en el tractament final d´alló que vos mostre.
   Gràcies per comentar !!
   Salut !!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  L'únic "però" que trobe és l'absència del nom de l'autor, posa-ho o l'administrador les farà desaparèixer.
  Anònimament es pot fer un comentari (encara que és de molt mal gust) però no penjar fotos, per això cal ser membre de FA.

 4. Vicent Granell ha dit:

  De vegades estas fent altra cosa i pasen aquestes, en aquest cas el forn demanava i pitava que les pizzes estaven ja fetes, perdoneu l' oblit i si teniu.un moment ganes quedare agrait pels vostres comentaris .
  Menos mal.que estaven signades … !!

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Ara sí.
  Estic de viatge i veure defectes amb el portàtil, és arriscat.
  Com et deia abans, les fotos m'han agradat, ara jutjant-les amb més profunditat, en la primera haguera il·luminat més el cap, mans i braços, el la segona tan sols els braços.
  Però ja dic, són detalls, les fotos superen el llistó tal com estan.

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Molt bons retrats. Cal veure que bon resultat dóna aqueix 50mm. Però tremola que Piquer s'ha comprat un. Bon virat. Salutacions

 7. Les veig molt bé, i com el teu ja comentes, tot és susceptible de millora i fer-li un volt a l'edició és possible. Com alternativa i per a la pròxima sessió, demana-li al protagonista que mire a la càmera. és una altra foto però també molt interessant. Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit