Parc Eòlic Serra d’Oliva- Caudete

6 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  UUUiiiiii … casi en sorprens !! Me quede amb la 1 pel moviment i per composició, la segona la veig que has volgut incloure masa coses en la compo i a quedat descompesada , amb un tant de soroll i no trobe on parar-a mirar , en tot cas bon treball i és una cosa que mai he fotografiat . Tens altre intent per sorprendrem !!
  Salut i Bona Barca !!

 2. A mi, en canvi, m'agrada més la segona, perquè trobe la primera un tant "pobra" i amb poc contrast. La segona té més potència, per al meu gust, encara que el primer molí incomplet no em resulta agradable i el sol està massa arrimat a la vora per al meu gust. Supose que l'angular no donava més de si. Dic que supose perquè no has inclòs les dades i no ho puc saber.
  Sobre la classificació del blog, ja he llegit allò que heu escrit de mi. Veig que us va això de la competició. Per la meua banda, no tinc cap intenció de posar-me el primer ni de fer cap carrera, però sí que tinc el propòsit que el blog funcione i que quan algú entre hi haja un parell de fotos noves, pel cap baix cada dia. Per exemple ahir ja es comentà la de Vicent Granell i hui hi ha les teues com a novetat. Com que em semblen poques, ara publicaré jo unes que vaig fer diumenge. De les fotos que he penjat, la quarta part vaig fer-ho en el mes d'agost que era quan estava més parat.

  Salut!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  La primera és una preciositat.
  En canvi la segon m'agrada encara més, per al meu gust, el color que li dona la presència del sol la enriqueix molt. Llàstima que no hages dissimulat les convergències, però ja saps son una de les meues manies).
  Nota: NO M'AGRADEN LES COMPETICIONS, però com vaig dir el blog serà el que els seus participants facen d'ell.

 4. Em quede amb la segona per la llum. Té un molt bonic ambient.
  Una llàstima el tema dels halos, eixa fina línia blanca que recorre els perfils, crec convenient evitar-los.
  Salutacions

 5. J. Ferrando ha dit:

  En quede amb la segon, pero jo m' hagues canviat de posicio per intentar traure algun moli mes

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  M'agrada la diagonal de la 1ª encara que crec que li falta llum.
  La 2ª bé de composició si clonares el primer molí, doncs no ix sencer. M'agrada l'enquadrament per la posició del sol i sobretot pel núvol, que li dóna profunditat a la foto.
  Salutacions. Cuidado amb els sobreenfocament, que produeix els halos y el soroll.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit