Blauets

6 Responses

 1. Sí que està guapa la xica. La trobe un poc més prima. En la primera és una llàstima que l'animalet es menejara. Deu ser això perquè la canya i els peus estan perfectes. Els colors al sol són més intensos. A vore si trobe un forat i faig una visita, però esta setmana ho tinc un poc complicat. Ja m'ha explicat el Xavi que féreu "porra" en el "hide" nou. En fi, paciència.

  Salut!

 2. Sí que està guapa la xica. La trobe un poc més prima. En la primera és una llàstima que l'animalet es menejara. Deu ser això perquè la canya i els peus estan perfectes. Els colors al sol són més intensos. A vore si trobe un forat i faig una visita, però esta setmana ho tinc un poc complicat. Ja m'ha explicat el Xavi que féreu "porra" en el "hide" nou. En fi, paciència.

  Salut!

 3. J. Ferrando ha dit:

  Vicent, no el quedes en els blavets o blauets, mostra atres fotos.
  El colors fan honor al seu nom, ben conseguides les fotos.

 4. Em quede amb la composició de la primera i la definició de les altres dues.
  Per les vegades que els visites segur que ja els crides pel seu nom, jejeje.
  Salut

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Sé que el mèrit està en pillar-los, però damunt ens els mostres ben enquadrats, amb un enfoc més que acceptable i la llum (excepte en la segon en la que la veig un poc passada) ben mesurada.
  Bé Vicent!

 6. Vicent Granell ha dit:

  Me qude amb la 2ª i la 3ª per llum , enfoc ,i composició. La veritat és que arribe a pensar que quan et veuen parlen entre ells i diuen … " posat ací, posat de costat , alça un poquet el cabet … " però si ja posem per aTu i tot !!
  Bon trball i bones fotos !! Fes alguna urbana que tambe te va el tema !!
  Salut i Bona barca !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit