” Maquíllate, maquíllate … “

12 Responses

 1. Ets un atrevit i t'ho dic per segona vegada. Que estaves amagat darrere les flors? Va tenir conseqüències la foto o no li la vas mostrar, per si de cas. Ho dic perquè no crec que li haja agradat eixir amb aquella boqueta. La vas fer amb el 85? Amb quin ISO?
  Bona definició. Trobe el color molt natural, El contrast,crec que resulta un tant fort per a una cara femenina, però com que no és un retrat convencional potser és l'adequat. Jo haguera llevat la fulla verda de dalt que no es veu de quin lloc bé.
  Si en penges una altra d'atrevit, et guanyaràs el malnom de Vicent l'Ardit. Ves alerta perquè te'l disputes amb Carlos Muñoz, però ell és un ardit com més experimental. Tu tens més barra. Barra fotogràfica, entenem-nos! A mi també m'agradaria ser tan ardit com tu, però m'ho pense molt i se m'escapen estos gestos de les persones que tu retrates.

  Salut!

  • Vicent Granell ha dit:

   M´has fet buscar les dades exif i es que ni jo recordava amb quin objetiu ho havia fet.
   Tamrom 17- 50 ,f´3, 1/125, iso 100 amb flash inclusive. En certa manera ja vaig cometar-te que jo normalment utlitze sempre la mateixa llent tot i tenir alguna mes com el 85mm i el 50mm els dos a 1.8 de Canon, en aquest cas portava el tres de ahí els dubte, el cas és que al ser una camera la 7d aps donc per falta de distancia, la casa era molt estreta, finalment vaig recorrer al que sempre porte montat.
   Personalment la veig interssant ja que era la seua postura normal al moment de maquillar-se i pintar- se els llavis, si que havia pensat de llevar la fulla verda de dalt però … " la duda la terrible duda con su nombre de perrita rusa "
   Gràcies per comentar !!
   Salut i Bona Barca !!

 2. No tinc ni idea d'aquest tipus de foto, el glamuros retrat femení. Coincidisc amb Rafel en què no és bon moment amb la boca tan oberta. Pegar un paset a l'esquerra, per a intentar aconseguir que la imatge reflectida anara més completa i no quedara eixe espai fosc i buit enmig de la foto.
  Des de la més completa ignorància en retrat femení. Salut

 3. Vicent Granell ha dit:

  Doncs Ximo la mantenía oberta i va ser el que en va cridar l´atenció , vaig tindre temps d´aproparme i fer tres intantanees del moment , semblava que era la seua manera de maquillar-se i així ho vaig captar. Aquesta imatge la considere el que diuen " entre banbalinas ", el cas era que estavem la familia aquest estiu a Lloc Nou d´Enfenollet `per qué era la presentació d´una neboda com a festera de les festes, estaven a la casa esperant a la fotógrafa que tenia que fer les fotos " oficials " i quan va arribar doncs la novieta-amiga del nebot és posa a repintar-se per eixir ben guapa a les fotos , sembla que jo vaig continuar " entre bambalinas " fent i captant imatges. Aquesta imatge le trobat repasant els arxius d´aquest estiu, si trobe el moment oportu pujare alguna de la neboda festera.
  Gràcies per comentar !!
  Salut i Bona Barca !!

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Quina colla d'hipòcrites!
  Com que no els agrada la boqueta,,,?
  No m'ho puc creure, a mi el que me dona pena són les flors.
  Has aconseguit la profunditat de camp idònia per traure a la model i el seu reflex, i no m'importa si hi ha un troç de paret cremat si "ella" està perfecta.
  Un bon retrat llàstima de flors que oculten el que més interessa de la imatge!

 5. Vicent ha dit:

  Jo coincidisc amb Ximo que tal vegada un poc mes a l'esquerra per poder veure el total de la boca i els llavis, encara que per contra, ella havera eixit mes d'esquena.
  Bon treball.

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Bonica foto de boudoir. Tal vegada si ella s'hagués apropat més al espill la presa hagués estat perfecta. Molt interessant el teu punt de vista, per sota del subjecte. Estàs imparable. Salutacions

 7. Vicent Piquer ha dit:

  Encara no m'has sorprés i vull que ho faces, tant d'estudiar , tant d'estudiar el mes d'Agost i encara no he vist quelcom que em passada el xanglot,
  va! que estic preparat i impacient i espavila que Rafel et passa i es quedara el primer de la llista i després per a llevar-ho serà difícil.
  Sobre la foto et diré que jo veig el focus en l'esquena de la xica, per tal motiu les flors estan desenfocades, (crec que això deu de ser el correcte) no obstant això la cara que està reflectida en l'espill és la que hauria de tindre la major part de focus, l'altres no importa però la cara per a mi és la mas important de la foto.
  El que estiga amb la boca oberta, jo no puc opinar de si és el correcte o no, no m'he vist en el cas de veure este tipus de retrat, llavors no puc opinar, però si atí t'agrada i a la model no li importa, perquè val .
  De tota la resta, bon color.
  Salut

  • Vicent Granell ha dit:

   Tu tranquil Vicente que jo estic esperant que la Rafel pase al capdavant de la clasiifcació així jo li bufare al collet i tindre més temps per esplaiarme. Respecte al tema formatiu continue amb ell i jo ja veig els resultats, cosa que m´ompli de goig personalment, però a hores d´ara necesite millorar un tant més i de moment vaig pas a pas i fil a fil … Jo ja he notat un gran avanç ara anem a per més !!
   Per cert ?? Sorpren-me Tu a mi , i llavors tindras la meua sorpresa fotográfica !!!
   Salut i Bon vent !! Gràcies per comentar !!

 8. j ha dit:

  Molt en el teu estil, un punt de vista desarrollat.
  Com veuras els comentaris son diversos cadascu diu el que hauria fet, pero coincidixen en el resultat, molt bo

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit