Paisatge urbà

La gran arpa. Pont en la Ciutat de les Ciències. València

Primeres llums. De la recent visita a Mazarrón. Murcia

7 Responses

 1. La primera em sembla d'una perfecció preciosa. La trobe molt equilibrada. A la segona jo li haguera donat més contrast (manies meues), però si volies aconseguir l'efecte somniador que fa, no caldria contrastar-la sino descontrastar-la. amb tot i amb això la composició és magnífica. Una pregunta: per quin criteri et guies per a l'amplada dels marcs?

  • Ximo Rosell ha dit:

   En l'acció que tinc configurada per a reduir les fotos per a web, em construeix un marc blanc de 115 pixels d'amplitud, però si m'adone que alguna foto sobrepassa els 1000 pixels pel costat més llarg, li lleve marc blanc perquè no sobrepasse esta grandària.
   L'estàndard 115 pixels de marc blanc.
   Gràcies per passar i comentar

 2. Vicent Granell ha dit:

  La 1ª la veig molt bona de composició i enquadre molt selectiu cosa que li dona molta força visual a alló que ens mostres, la 2ª la veig com el títol d´una de les teues imatges " En l´intent ", deu ser per que sembla personalment que la veig com si faltara algo no se el qué però la veig inacabada, en tot cas Bon treball i bona visió !!
  Bon Vent !!

 3. Vicent Granell ha dit:

  Quan més la mire més m´agrada .. !! Parle de la 1ª imatge dels tirans !! Brutal !! Un luxe de treball !!

 4. Ximo Bueno ha dit:

  La primera és "marca de la casa" CHAPEAU!!!
  De la segona m'agrada l'enquadre però no me convenç la llum, i això que imagine que t'haurà fet suar.

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Molt bon B&N Ximo sobretot el contrast que té. Encara que es pot millorar prou el retall portant el tirant a l'extrem inferior dret i centrant la diagonal inferior esquerra. La 2a la veig bé, sobretot el virage B&N encara que crec que hauries de desenfocar les columnes de 3a fila. No em faces molt cas de totes les maneres. Ben fet, mestre

 6. Vicent Piquer ha dit:

  Impreisonant!! igual que les fotos yo envie, ( no les que yo fax )
  Ahhhayy! si yo sabera !
  Salut, Mestre

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit