Caseta encantada

 Experimentant amb el b/n i per aquells que tiraveu de meyns els meus cels un tant tenebristes … Ja me conteu que penseu d´aquesta imatge-experiment !!

 • Autor: Vicent Granell

6 Responses

 1. Benvingut siga el teu tenebrisme i sí que és veritat que el trobàvem a faltar. La foto és una preciositat, però com que anàvem curts de tewnebrisme, per al meu gust, se'm fa una mica difícil de mirar. Jo li donaria un puntet (però només un puntet) de lluminositat i enfosquiria el quadrat blanc que pense que distrau. I si li donares una tonalitat magenta, no seria més misteriosa?

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Gran foto Vicente. Molt bé de focus, enquadrament i il·luminació. Tal vegada aclarint un poc no mes les pedres del llac deixaria de ser tenebrosa. Jo també enfosquiria el quadro blanc. En tot cas, bona presa i bon treball. Salutacions

 3. Sebastián Garcia ha dit:

  Esta claro que hablábamos de la misma caseta!!!,y claro esta también, que un motivo puede tener un montón de posibilidades, tantas como miradas de unas personas con una cámara en la mano…..
  Buen trabajo compañero!!!!

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Ye ! tio! mas deijat bocabadat, en esta foto mos has deijat a no vore, mecagenlamare!IMPRESIONANT!.
  Si entrarem a comntar 40, cadas cu et comentaría com faría lo que tu no has fet, aiji que ahí esta la marca de la casa.
  Grandisima foto Vicent!
  salut

 5. Ximo Rosell ha dit:

  Doncs per al mi, com que no. Està ben que s'intenten nous camins, però cal anar amb molta cura amb el photosop, dóna moltes possibilitats però també per a passar-se amb facilitat. Sent anar contra els elogis generalitzats però no m'agrada. Fosca i sobreprocesada. Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit