Jocs de llums

28mm  f/16  0.7¨  ISO 200
33mm  f/20  0.5¨ ISO 200
18mm  f/16  0.5¨ ISO 200
18mm  f/14  0.5¨ISO 200
18mm  f/14  0.5¨  ISO 200
18mm  f/16  1¨ ISO 100

7 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Aprofitar les diferències entre la forma de actuar de la càmera i de l'ull humà, i jugar amb els resultats, un bon passatemps!

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Això dic jo, passatemps, pareix que et carregues les piles quan arribes a casa i tornes a eixir perquè estes en totes parts.
  Magnific joc de llums, bon efecte.
  salut

 3. Vicent Granell ha dit:

  Me quede amb la ultima i penultima la resta les veig per acabar d'arredonir, és el .que les series tan llargues. Algun dia.provare ja fer algo semblant !!
  Bon vent !!

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Despres de veure-les totes juntes, estic d'acord, la 5 i la 6 són les millors, però és que vaig fer un muntó de fotos i cada una amb unes siluetes diferents, i sense trípode. Va ser molt divertit. No estan retocades en PS. Com diu Ximo per a un divertimento, crec que no cal. Gràcies a tots per opinar. Salutacions

 5. Antonio Cuenca ha dit:

  Me gusta todo el trabajo en general Carlos, muy bueno.

 6. A la fira no vages si no tens diners… Però Carlos no ha fet cas de la dita i l'ha encertada del tot. De tot Algemesí, crec que és qui, de bon tros, més bé s'ho ha passat a la fira. M'agrada molt la primera. Eixa mescla de llums és encantadora. La segona està potser una mica fosca? A l'última li vindria bé rebaixar les llums i aclarir les ombres (no sé si ja ho has fet o si seria possible). De les altres tres no sé amb quina quedar-me. Cada una té una cosa que m'agrada més que l'altra. Continua experimentant i sorprenent-nos.

 7. Un bon "divertimento", molt curiós i resultó. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit