Museum Príncipe Felipe is an interactive space

                                      Passeig                            

                                                  Ciclisme

                                                  Running

                      Science Museum Príncipe Felipe 

 
 
Aquesta serie va dedicada per als senyors que ultimament han revitalitzat el blog de FA amb les seues aportacions i comentaris, és evident que son el Rafel i Carlos, a Carlos per qué diu que totes les faig iguals i al mateix temps  a Rafel pel tema de les series aprofite i vos  mostre una serie pels voltants del Museu de les Ciencies Príncep Felipe, al respecte de si en tinc més … queda clar que és evident que tinc alguna que altra imatge per la carpeta.
Aprofite per convidar a la resta de FA a fer com el Carlos i Rafel , animeu-se a penjar fotos i comentar les dels companys, pensé que és l´unica i millor forma d´aprendre a millorar i avançar.   
 

11 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Ah !!! Ja m´en havia oblidat … !!!
  Canon Eos 7D, tamrom 17-50 2.8, iso 100,f,10, 1/100, fácil de recordar regla dels tres 10 !!!

 2. Ximo Rosell ha dit:

  Bonica la sèrie, si senyor. Bons enquadraments amb unes perfectes simetries recolzades en uns òptims reflexos, al vist vas tenir el dia idoni amb el vent. Bé per l'edició i amb un color creïble i natural.
  El que em pregunte és que aporta el "marquito" que els poses a les fotos, en què les millora.
  Ja em diràs algun bon fotògraf que els afija aquest tipus de mariconades. Des de l'afecte i el respecte.
  Bé per el treball. Salut

  • Vicent Granell ha dit:

   Per a mí les millora visualment per la pubicació en Web i de vegades tinc que comentar que pasades a paper tambe queden més redones i acabades, en tot cas és una cosa transitoria ja que abans sempre posava un marquet negre molt finet, de momento continuare amb aquestos marquets. Al repecte d´alguns fotògrafs que han utlitzat aquest tipus de marc en alguna ocasió han i estat i son : Patick Smith, Nana Sousa Dias, Nina Insedt Andersen, Jean Sebastien Monzani, Vincent Versace … queda clar que ells en algún moment i per Web ho han utilitzat i si dones un tomb per les seues galeries veuras com van canviant amb el pas del temps de marquets.
   Les fotos están fetes el 24 d´Agost just el primer dia que va sortir el sol despres de la gota freda que van poatir a Valencia la 3era setmana del mes d´Agost, sembla evidentement que matinet estaba a CAC per captar aquest tipus d´imatges concient de que el sol eixiria tranquilet i amb suavitat !!
   Bon Vent i Salut !!
   Je com m´he rigut amb lo de mariconades de marquets jajajaja … !!!

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Bona sèrie, reflexos òptims i enquadraments perfectes, fet en falta un cel mes agressiu, no tan pla.
  A mon no em molesta el marquet.
  salut

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Molt interessant la presència dels "extres", enriqueixen i donen humanitat a la sèrie.
  Llàstima del excés de sol i absència de llum, però aquests factors són qüestió de sort.

 5. En primer lloc t'agrairé la dedicatòria i el reconeixement al meu esforç. L'he mamprés perquè crec que li calia a este blog pegar-li una espenteta i m'he llevat la pell (metafòricament parlant) penjant les meues fotos, comentant les dels altres (a contrallom) i procurant contestar tots els comentaris que se'm feien. Amb el teu reconeixement em sent pagat del tot. Moltes gràcies, Vicent.

  En segon lloc et diré, sense ànim de polèmica, que si a XR li sembla correcte el color a mi no em pot semblar. Les trobe un punt blavoses i les tres primeres una miqueta verdes. Comentar açò del color em sembla una niciesa, però com que hi ha qui parla de colors "creïbles" i "naturals" i jo tinc familiars daltònics… Vull dir que açò del color pense que és una qüestió purament subjectiva i continuar remenant en ella, aplaudint o censurant el fotògraf de torn perquè no adopta la tonalitat que algú considera "la paradigmàticament idònia" em sembla una qüestió que caldria superar.
  Podria fer extensiva aquesta reflexió als "marquitos" o "marcazos" (confesse que se m'escapa per què s'han d'anomenar en castellà). També se m'escapa que els "marquitos" no milloren les fotos i, en canvi, els "marcazos"… (Revelació divina?) Deixeu que cadascú emmarque o no emmarque les fotos i que les aïlle suaument, extensament, dramàticament o com punyetesment vulga.
  A més a més demanar l'autoritat d'altres fotògrafs sobre el tema "marquitonal" ja em sembla una cosa per fer-se-la mirar. Posats a inquirir l'opinió dels fotògrafs, cal que tingueu en compte que un dels més destacats d'aquest blog (MON) afirma que no li molesta el marquet que no "marquito". Jo ja entenc que no estic a l'altura d'aquestes controvèrsies, ni estic tan llegit, tan informat, ni tan documentat. Disculpeu-me; potser siga només un pobletà ignorant, però sempre m'ha inquietat el fet que les persones guien qualsevol aspecte de la seua conducta per la que observen en els altres. I ja ho deixaré estar.

  Les fotos, que haurien de ser les protagonistes d'aquest comentari humil i imperfecte. són una delícia autèntica i la darrera, coincidisc amb tu, Vicent, és la millor. L'has col·locada per arrodonir una sèrie modèlica.

  Salut i et torne a donar les gràcies!

 6. Vicent Granell ha dit:

  La veritat siga dita és que has aconseguit donar-li l´empenta que li calia al blog , així que … Plasplasplas … !!! Molt !! I que no pare la festa !!
  Endavant que casi has aconseguit que me pose a fer dos projectes que tinc en ment !!
  Salut !!

 7. Carlos Muñoz ha dit:

  Bons trets foraster, encara que ben vist el foraster sóc jo.
  Molt bona sèrie de reflexos del CAC, encara que posats a triar em quede amb la 3ª donant-te un 8/10 i sobretot amb la 4ª 9/10 tant per l'enquadrament com per la saturació de color sobretot el blau. No així la 1ª i 2ª que sent molt bones l'enquadrament és millorable així com la saturació del blau. Molt bon treball Vicente. Salutacions

 8. J. Ferrando ha dit:

  Vicent no en canse de mirarles.
  No soc capaç de destacarten cap, jo les trobe inmillorables

 9. Eladio García ha dit:

  Nunca he puesto un marco a una foto. Cuando voy al Museo del Prado y veo un cuadro nunca me he fijado en el marco. También es verdad que no me he presentado a ningún concurso o exposición, cuando sea ya veremos. Las cuatro excepcionales . Los reflejos perfectos. Los blancos de la extructura reflejados por el sol son muy dificiles de captar

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit