Antes de …..

10 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Xe Vicent … !!! ja en semblava que entre el Carlos i Rafel t´havien deprimit amb el ritme frenétic que porten mostrant els seus treballs !! la 1ª m´agrada i molt , bon seguiment de la previa , la 2ª tot i agradarme el enquadre me molesta un poc la part complatament negra de la part esquerre al mateix temps li sobra un poc de llum a la ma de baix. Aixó sí bon treball i ben presentat !! Per cert … i la firma !!??? jajajja !!!
  Bon Vent i Salut !!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Cal estar en tot i tu ho estàs.
  La primera malgrat la convergència inversa, és una bona foto (li sobra la presència del tercer torero, s'haguera solucionat desplaçante un pèl a la dreta)
  En la segona no me dona gens de pena el negre de l'esquerra, me molesta la brillantor del copot.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Bè Vicent. Com es nota el que estas gaudint amb el teu nou objectiu. La 1ª m'agrada la idea però el resultat queda una mica retallat. No sé que paràmetres has usat però supose que has pujat l'ISO i no obstant açò has aconseguit tractar molt bé el soroll.
  La 2ª és molt bona, és un picat molt encertat encara que li sobra una miqueta de llum. Ben fet. Salutacions

 4. Coincidisc amb el comentari de Carlos a la primera, encara que caldria disculpar l'enquadrament. Potser es tracta d'un "robat" que deu estar fet ben de pressa i crec que ha de prevaldre el document sobre la perfecció. Hi haurà que opinarà que no l'hauries d'haver penjada. Jo crec que sí. Sobre la presència del tercer torero i desplaçar-te a la dreta, jo li diria a Ximo Bueno que Vicent ja ha fet bastant amb atrevir-se a disparar i captar el moment. Són fotos que has de fer sense molestar el personal i més en estes circumstàncies particulars. És un atreviment fotografiar el torero en aquell moment d'intimitat, quan prega abans de la correguda. Vicent ho sap i actua ràpidament.
  La segona té una definició fantàstica. La trobe una foto difícil perquè fotografiar el negre o el blanc, colors que enganyen el sensor, sempre ho és. No sé que li note al retall de la imatge sobre la foscor de l'esquerra. Em sembla poc natural. El punt de vista el trobe excel·lent i el tractament molt adequat. Em sembla una gran foto,
  Com que m'has comentat els meus blauets, he baixat a comentar-te les teues fotos, però de la campaneta de l'ermita dels Sants de la Pedra no em vas dir res. I sóc molt suspicaç, ja ho saps. No és cap secret.

  Salut!

 5. Ximo Rosell ha dit:

  De la primera molt bé de moment que ens mostres, no m'agraden els talls però és un bon document sobre els rituals dels toreros.
  De la segona, doncs no, no m'agrada el gest del torero. Que ens mostres… els brodats de barret…, les filigranes de la capa…? Retrat per descomptat no ho és.
  Vicent, no la veig i per açò t'ho comente… i puc estar completament equivocat. Salut

 6. Sebastián. García ha dit:

  …….yo lo que si noto es que estas creciendo muy deprisa y bien, el resto son matices, que si bien es importante destacar para aprender a corregirlos, sólo son eso, me gusta la primera por el ambiente, muy acorde con el momento, Buen trabajo Piquer.

 7. Vicent Piquer ha dit:

  En contestació hi ha tots i sobretot a Rafel que ha encertat en la difícil i complicada situació de la primera en la qual són moments molt curts i inquietants i no és gens fàcil fer eixa instantània.
  Raó teniu tots en el tercer torero, que haguera pogut arreglar-ho fent alguna mentida, a mon pesar creia que no molestava.
  En la segona vos diré que també és difícil trobar el moment en què en eixe corredor de la entrada a la Plaza no hi haja ningú, cap fotògraf ni cap acostat a la festa, la part fosca de l'esquerra darrere del torero està feta a posta, perquè hi ha una tia María amb un suèter pistatxo fòsfor que vaig intentar desenfocar un muntó de vegades i de cent formes i com no hi havia manera al final vaig haver de tapar-ho, he ací la raó de la part fosca.
  Salut a tots i gràcies per comentar

 8. J. Ferrando ha dit:

  Destacar la nitidesa de la 2ª
  De la 1ª agafa els comentaris de X. Rosell i Rafel

 9. Eladio García ha dit:

  La 1ª la veo un poco amarillenta( igual lo has buscado tú o son las luces de la iglesia ). y la segunda veo el capote brilante pero sabemos lo dificil que es sacar instantáneas.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit