En la plaça de bous

La plaça de bous a més de la seua utilitat intrínseca per a la celebració de la “Festa Nacional”, també serveix per a jugar. Els nanos i no tan nanos li trauen un gran profit. 
Us deixe unes imatges, molt informals, però per a mi, amb cert atractiu. Salutacions
Sorprés en la barrera

Mostrant la plaça

Que passa?

Eh, toro !!!

L’amo del corral
Més fotos en El meu blog


14 Responses

 1. No sé si ho entenc bé, però em sona la teua presentació com a disculpa. Si ho he entés bé, no veig per què t'hages de disculpar per la informalitat de les imatges. No crec que la frescor que mostren o la seua espontaneïtat siguen cap defecte, al contrari. les trobe grans virtuts.
  Diuen que el bon fotògraf no és aquell qui es centra en un sol tema o en una sola manera de fer fotos. L'experiència que s'agafa en els diferents camps ajuda a millorar-los tots en general i cadascun en particular. Particularment procure fer-ho i no tinc la intenció d'aconseguir la foto perfecta, sinó la d'aprendre amb cada projecte que mamprenc.
  Quin rotllo, no? Disculpa'm.
  De les fotos et diré que ja supose que has col·locat estratègicament les dues últimes.
  La que fa quatre du, com diria Antonio Cuenca, una història darrere. A qui no li faça riure's o, si més no, somriure, que s'ho faça mirar.
  La darrera em sembla una foto d'acadèmia. Està construïda fantàsticament i les línies culminen en el protagonista que, per la paga va vestit de roig. Els companys diran allò que voldran, però els repte a que em convencen que no és perfecta. Repetiré que no tinc la intenció de buscar la foto perfecta, però tu Ximo, amb intenció o sense, ho aconsegueixes. En la meua opinió, per suposat.

  Salut!

 2. Vicent Granell ha dit:

  Anava a penjar una imatge i he vist les teues creacions , les que m´han deixat bocabadat … !!! Aquest estiu he estat " estudiant " totes les meues vacances al respecte de la construcció d´una imatge , de linies , de figures geométriques,,d´espai buits, de pes , de triangles,proporcions,paral.leles, vectors, cercles,linees visuals,corbes, ,punts,contingut, perspectives,profunditat,,diseny,,tensió dinámica, equilibri, ,percepcions,contrats, marcs, … I ara apareixes Tu amb aquestes imatges per donar-me una masterclas amb imatges de tot el que encara tinc sense reordenar al meu cap !!!! MITIC !!! Me les quedes totes, totes i per damunt de totes la ultima !!! Fortíssim Ximo has tornat fortíssim !!!
  Gracies per compartir !!
  " Continue anant al teu darrere per tal d´aprendre, tal vegada algun dia m´anime i en pose a cantar cançons davant del personal "
  Bon Vent !
  No penje la que volia per que pensé que hi ha que degustar amb suavitat la teua aportació !!

  • Ximo Bueno ha dit:

   Ves espai que a Ximo Rosell no li agrada que li llavem tant la cara.
   Però… igual val la pena dir-li-ho, no, només per fastiguejar.

  • Vicent Granell ha dit:

   No son flors, és que jo de moment estic en alló d´aconseguir una sola foto redona i apareix XR i en dona una clase magistal de tot alló que jo tinc en aquestos moments bullint al cap,!! Tinc que dir que ultimament notava les seues imatges les trobe massa blanquinoses pe al meu gust i, massa puristes… i en aquesta serie les veig un exercici de composició i molts mes naturals . Fins i tot a la 1ª hi trobe una excesiva saturació de color verd … segurament influenciat pel company Rafel … jajajaja … !!!
   Bon Vent !!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Un conjunt de fotografies magnífic, amb la personalitat tradicional en tu (el punt de vista sempre original), en aquesta ocasió amb una fresca "espontaneïtat" que contrasta amb les teues imatges sempre tan perfectament elaborades.

 4. ximo ha dit:

  Una serie perfectament estudiada , treballada i exposada.
  CHAPEAU

 5. Vicent ha dit:

  Em pareixen fenomenals les fotos, totes elles, pero en especial l'última. El ritme i armonía que aconsegueixes amb les línies es perfecte; m'encanta, m'encanta, m'encanta, Mari.

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Lament no estar d'acord amb la resta de companys.
  Crec que, com bé diu XR són una sèrie informal de instantaneas a excepció de la 1ª, per l'oportú de la foto i l'última per la composició en diagonals molt encertada. La resta, des del meu punt de vista no estan a l'altura del que XR ens té acostumats. Però aquesta és la meua opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions

 7. Vicent Granell ha dit:

  Seran informals com ell diu i tu corrabores ,però tambe és cert que si agafes el llibre " el ojo del fotógrafo " de Michael Freeman i li peges una ullada parlarem de la composició i diseny d´aquestes imatges !!
  Bon Vent !! I Salut !!

 8. Ximo Rosell ha dit:

  Moltes gràcies a tots per passar i opinar. Són d'agrair tot tipus d'opinions… sense exagerar !!
  Salut.

 9. Vicent Piquer ha dit:

  Sense llevar-li valor a les instantànies, em pareixen fotos de la teua col·lecció del 2011, no per això cal llevar-li mèrit a les formes enquadraments i color, les dos últimes són per al meu d'estudi, com si hagueren estat preparades per a tal fi , fenomenals .
  salut

 10. Sebastian García, ha dit:

  Sencillas, pero con la intuición de un ojo fotográfico infalible, para mi es lo que vale, la última es representativa de como el fotógrafo debe estar por encima de las cualidades de su cámara.Enhorabuena. Rosell, sigo pensando que de ti se puese aprender mucho de fotografía.

 11. J. Ferrando ha dit:

  Les fotos son d'enguany?
  No son a les que ens tens habituats, pero indiscutiblement porten el teu sello.
  Fas que mirem endavant per arribar a alcansarte.

 12. Eladio García ha dit:

  Me gusta la última por la pesrpectiva que converge en el crío Me imagino que influye tu trabajo de diseño. La nitidez de los escalones y los números está muy bien

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit