Des de la terrassa

 • Obertura: ƒ/10
 • Presa: 30 abril, 2020
 • Longitud focal: 300mm
 • ISO: 800
 • Velocitat d’obturació: 1/250s

8 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  Tècnicament la veig ben resolta. M’emporte la impressió que la relació entre la grandària de la lluna i el fons és excessiu, vull dir, m’haguera agradat una lluna més gran. Salut!!

 2. Bones vistes té el teu balcó…
  Magnífica Sr Piquer.

 3. Gildo Arribas ha dit:

  A falta de pan buenas son tortas, como no puedes salir a hacer un circumpolar y/o una Via Lactea, te conformas con la luna desde tu propia casa.
  Bien captada….

 4. Angel Bosch ha dit:

  Bona manera d´entretindre´s!! L´edició la veig un poc passada, encara que es d´esperar, amb un 300mm hauràs tingut que fer-li un retall important. Els punts que es veuen baix son estreles?

 5. Paco Tortosa ha dit:

  “cuando no hay lomo … de todo como”, efectivament, si no es pot anar a enxampar grans enquadraments amb la lluna, amb les vistes des de casa ens apanyem. També pense que està una mica forçada l’edició, és una focal bastant ajustada per a enxampar bé la lluna, però com hem dit, el que hi ha és el que juga.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

 6. Guapa !! Estàs que no pares !!
  li cal una millora amb la nitidesa pero el que hi ha juga ,jo personalment deixaria més espai negatiu amb la composició/ubicació de la lluna, però clar eixa seria la meva foto … i ja saps que la nit per a mi rien de rien.
  Gràcies per compartir. !!!

 7. Vicent Esteve ha dit:

  Bonica foto però li veig massa ampliació i això li resta qualitat al treball.
  Bona manera de passar el confinament.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit