Inici de processó.

(24mm – 1/320s – f/11.0 – ISO 800)
(24mm – 1/60s – f/11.0 – ISO 800)

7 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Sense llevar-li mèrit a la primera i encara que la vestimenta destaca sobre la resta de la imajen, per al meu li veig falta de cotraste o pàl·lida en el cel i en l'Església, en la segona he notat una henorme fustració perquè no vaig arribar a temps de poder fer-la jo, i és la que em falta per a la col·lecció.
  Fantàstic enquadrament, si senyor!
  Salut

 2. La segona m'agrada molt. Té una diagonal molt ben construïda. Haguera resultat més impactant si t'hagueres arrimat més als primers muixeranguers.
  En la primera veig els protagonistes un tant deformats i perduts en la claredat de la paret. Crec que pagaria la pena intentar aplicar-los a les dues el filtre graduat de Càmera RAW-

 3. Vicent Granell ha dit:

  Bon document d´un dia històric que amenaçava plutja i ens cremarem pel sol, a la 1ª considere que li sobra cel i la 2ª m´encanta per la diagonal però per l´obertura que has triat trobe les parets de sant Jaume sense definició i contrats , en tot cas i donat les condicions de treball per captar aquestes imatges … genials !!
  Bon vent !!

 4. ximo ha dit:

  estic en els demés, la segon espectacular

 5. J. Ferrando ha dit:

  En la 1ª Els muixeranguers, portaven "zancos"?

  La 2ª comparteix l'opinió general

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  "Mira per on en aquesta discussió estic d'acord amb tu.Per a mi la 2ª foto és una foto normal, és a dir que qualsevol amb una compacta o un mòbil la pot fer, amb perdó. Però la 1ª no. Cal tindre material adequat i sobretot el punt de vista per a fer esta foto,arran de terra que encara que és un pla que ja ens vas ensenyar en una altra foto, en aquesta m'agrada més per la presència dels muixerangueros. Però esta és la meua opinió, una opinió, com una altra qualsevol. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit