Ermita

8 Responses

 1. J. Ferrando ha dit:

  A pesar que m'agraden els primers planos en quedaría amb la 1ª, però el cels el pujaría un pelet més

 2. Jo enfosquiria un poc els cels. M'agrada més la llum de la primera. Si de cas jo haguera retallat un poc més per davall i haguera fet que la línia de la carretera eixira del cantó esquerre inferior. Així també eliminaria el pal de la dreta que li lleva romanticisme a la imatge.
  Veus? Ara vas tu davant. M'esperaré a penjar perquè t'ho disfrutes.
  Salut!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  M'identifique plenament amb la primera, trobe una composició molt més equilibrada i completa.
  Respecte a la segon, el que me passa és que cada vegada m'agraden menys les fotos massa maquillades.

 4. ximo ha dit:

  Crec com els altres que la primera miollor , de tota manera a les dos se pot traure mes suc al cel

 5. Vicent Granell ha dit:

  Em quede amb la 1º i com diu Ximo eixe cel amb nuvolets és molt tendador i caldria donar-li més protagonisme !! La 2º me sobra el cotxe no acabe de veure la composició amb ell i més amb el groc que distrau prou !!
  Bon Vrnt i Salut !!

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Crec que estes fotos les has fet a diferents hores, perquè veig una diferència d'ombres en l'ermita molt distintes entre una i l'altra. Amb tot i això la composició de la 1ª és adequada, encara que posant-te un poc més prop i a l'esquerra, com et diu Rafel, crec que l'hagueres situat mes en la linia dels dos terços. La 2a està massa centrada i crec que li sobra contrast o aclarir els negres, ho dic per la porta de l'ermita. El cotxe, a mi no em molesta, és més li dóna un toc de contrast dialèctic molt simpàtic. Però eixa és la meua opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions

 7. Vicent Piquer ha dit:

  Com diu Carlos son fotos fetes en mol distintes hores, la 1ª es de matí y la 2ª es posanse el sokl , per aijo eije color y lo del coxe, está busact, pues empareijia mol pobre sols i volia donarli un toc de color, pues em vax fer moltes en coxes distins, pero m'agradá este mes, está clar que hagera pocut donarli al cel un poc mes de contrast a les dos i no e ho fet .
  Gracies una altra volte per les vostres llisons.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit