Caminant pel Túria

7 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  A Rafa Ferrandis: després de comentar-te que m'havies passat en la llista, acabe de comprovar que al penjar esta entrada ens hem quedat com abans, la qual cosa vol dir que estem parells, i que no consentiré que em passes, he? mol de cuidao.
  Salut per a tots

  • Per ser honrat amb tu, t'advertiré que em queden unes quantes cosetes per penjar. Això vol dir que quan jo penge, pujaré i quan tu penges pujaràs. Hauràs d'estar a punt. Després penjaré unes fotos i t'aniré davant. Ja et deia en un altre comentari que tu ara tens una entrada més que jo, però que quan empatem, jo passe davant perquè es veu que es té en compte l'orde alfabètic i la "R" va davant de la "V".

 2. La primera la veig perfecta per al meu gust. A la segona se li nota que li has forçat les ombres. En la tercera trobe els passejants foscos. És possible que tinguen soroll? M'ho sembla, però no estic segur (i això que m'has fet anar-me'n a la pantalla gran per veure-les ben vistes).
  Són tres fotos difícils per la diferència de intensitat de llum. Jo haguera provat d'utilitzar el filtre graduat de Cámara RAW. En estos casos jo l'aplique abans de posar-me a treballar la foto. Com que m'enfosquix el cel en la seua part alta (que sol ser la més clara) després tinc més marge a l'hora d'aclarir les ombres sense rebentar les llums.
  Dels marcs et diré que el que més m'agrada és el tercer.
  Salut

 3. Antonio Cuenca ha dit:

  Un gran trabajo Vicente.
  Evidentemente si se les quieren buscar detalles, todas las fotos los tienen y cada uno los vemos de una manera. Pero el trabajo en su conjunto es de mucho nivel.

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Magnífiques imatges del que gastaven els nostres polítics (disculpa'm Carlos) mentre nosaltres vivíem per damunt de les nostres possibilitats.

 5. Vicent Granell ha dit:

  Sembla que com diu el titol anaves passejant i el que veies has captat, note intencionalitat amb els enquadres i a destacar la 3ºper damunt de les altres , així i tot veig molt de soroll amb totes i pensé que has incluit masa cel en la 1ª i la 2º. Si fas com algu que et comenta aquestes imatges …Tornaras !! Tot per millorar i de segur que captes altres enquadres amb molta més força i dinamisme que les que veiem !!
  En tot cas és la meua opinió i pensé que li pots traure més profit a una pasejada pel Turia del que ens mostres … així que … a per més !!!
  Bon Vent i Salut !!

 6. J. Ferrando ha dit:

  M'havera agradat voreles mes clares, però la llum es la que havia

  Posat a refer, llevaría el tros de cel sense nuvols en la 2ª

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit