Entrada Processoneta del Matí 2013.

(14mm – 1/100s – f/11.0 -ISO 50)
De vegades els núvols juguen al nostre favor (gràcies cel!).

8 Responses

 1. Per ser un 14mm no la vaig massa deformada, encara que realment deu ser 14 X 1,6 (o és 1,5). La deformació i els núvols juguen al teu favor dirigint la mirada a l'entrada presidida pel tòtem local que és el campanar. L'enquadrament és òptim. La part principal de l'escena queda una mica perduda. Jo la remarcaria amb un filtre que hi ha a Càmera RAW que enfosquix gradualmet la part no seleccionada. Un toc suau fa meravelles. El cel un punt mes fosc remarcaria més l'escena. No m'atrevisc a recomanar-te el filtre graduat de càmera RAW (es nota o no que em paguen comissió?) perquè podria quedar fals el campanar.

 2. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  ¿No se pot eliminar la camera de Canal 9 de la dreta?, igual la foto la vos eixí

  • Ximo Bueno ha dit:

   Efectivament la presència d'aquest enorme braç de càmera de Canal Nuevo fou una desgràcia per a les meues imatges i no diguem els paraigües de la gent fets servir com a parasols. Les nostres veïnes i veïns, ¿encara no han descobert les pameles, barrets, gorres… molt menys molests en qualsevol acte multitudinari? doncs sembla que no!
   Per a l'any que ve propose gorres i ventalls per a tots!

 3. Vicent Granell ha dit:

  Molt !! Plas,plas plas,`plas … Aquest any l´espera de tot el matí sentaet al mateix llóc per captar l´entrada de la Mare de Déu ha estat recompensada de veres, note a faltar el " Dron" que volava pels nostres caps captant imatges aerees!! La grua estava i per tant mereix apareixer tal com la veig i per sort per Tu els nuvolets arredoniexen la foto que ja veig portada del Berca del proper mes, recordes que l´altre any el cel estava més net que un mirall?? A més te vaig comentar que quedava molt plana a la portada del Berca. Aquest any pots triar o portada o pel concurs !!?? El que tries no lleva que la paciencia de un matí esperant ha superat el que jo imaginava !!Bon treball!!
  Bon vent !!

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Encara que Rafel diga que no es nota molt que l'objectiu siga un 14 mm, és veritat , no es nota, perquè amb el manies que tu eres amb les convergències ho has treballat molt bé i has tirat la resta perquè no es note, bon treball, bona cámara, y bon ojtetiu.
  En el meu poble diuen que amb bona fava bé es j…..
  Salut, Mestre

 5. J. Ferrando ha dit:

  Cal tenir molta paciéncia, però algú "Li ponen hasta els pollastres", mira si no que hasta el nuvols estaven per tu.
  Mirant als del pati de butaques pareix que vullguen fer "pinya" tots en les dos mans al alt amb el movil.
  Molt encerta estaras content.

 6. Sebastian Garcia ha dit:

  La veo fantástica, creo que lo unico que conseguiría es la deformación de lente, por lo demas es una imagen muy lograda, ya ves que el cielo no nos deja desprotegidos y nos ayuda a soportar las molestias de un dia con cámaras hasta en la sopa.
  SaLudos jefe.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit