de davall la Plaça

Bo perquè, esta sèrie igual que l’anterior, mes o menys és el que volia mostrar-vos paral·lelament al que representa la Fira d’Algemesí, davall la mirada d’un altre punt de vista . 
Heu de perdonar-me que no pose les dades de la foto, ja que són fotos normals fetes de dia sense cap tipus de dificultat i crec que no mereixen gran interés.
Salut i bones fotos 
Ací esta Ximo Bueno a primera fila, mira per on esta se la dedicaré.
molts anys que ens podem veure en la plaça.
Salut
A esta m’ha faltada demanar permís a la meua amiga i companya Laura Gari, (encara que crec que no li va a molestar) per això també se la dedique amb tot afecte.
Salut

8 Responses

 1. Rafa Montagud ha dit:

  Vicent,una bona serie de fotogràfies que reflexen fidelment la festa d'Algemesí. Bons colors i composició. Ara,la que més m'agrada es la del cavall a lo "Ferrari". Enhorabona.

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Un bon fotògraf ha de estar en tot, com fas tu, eixos detalls que sovint passen inadvertits, tenen la gràcia de la vida.
  M'ha agradat molt el reportatge.

 3. Antonio Cuenca ha dit:

  Todo el reportaje es bunísimo, pero la 1 la 2 y la 3 … ¡ UFFFFF, son brutales !
  Estás que te sales Vicente !
  Para que no digas que solo te hecho flores, te diré que la del caballo en plan Ferrari no me gusta la edición, pero eso no es un defecto, eso es solamente un gusto personal mio.
  Para quitarse el sombrero "chapeau".
  Un abrazo "MAESTRO".

 4. Vicent Martinez ha dit:

  Una sèrie de fotografies molt bona. La del xiquet m'encanta. La del cap del bou, llàstima que no traguessis un poc més del coll de l'animal.
  Una salutació.

 5. Eladio Garcia ha dit:

  Piquer. Es veu que vius la festa. Me agrada molt la foto del xiquet eu veus tot. y despres la primera

 6. Laura ha dit:

  A mi em pareix que sempre estàs molt encertat, però qué vols que te diga…la del balcó m'encanta, eixa llum, tan ben centrada, eixes xiques al balcó…jajaja…és broma. M'encanta estar en una de les teues fotos. Gràcies amic Vicent.

 7. Vicent E ha dit:

  M'encanten totes les fotos. Saps vore el que altres no veuen, pero en especial, les tres primeres son d'excel.lent !!!!! Molt bones !!!

 8. Vicent Granell ha dit:

  La veritat es que m´´ has deixat bocabadat amb el treball que aportes, de les millors series que t´he vist fins el moment, una visió que sembla que tens molt ben controlada i que aprofites al màxim . Queda clar que quan poses la ment a currar i captes el que els teus ulls veuem i ens regales meravelles compositives com aquestes. Felicitar-te pel treball i animar-te a que continues captivant la nostra vista amb la teua visió fotogàfica.
  Gràcies per compartir !!
  Cuida´t!!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit