CATARATAS DE IGUAZÚ ( LADO ARGENTINO )

Es dificil resunir 2000 fotos, també per circunstancies es dificil vore calitat en elles, estan fetes en una compacta. Pero … son molt boniques. Al llarg del temps aniré ficambos mes. Ximo algunes estan doblaes adrede per agafar mes panorámica

6 Responses

 1. Rafa Montagud ha dit:

  Bona vesprada. Son totes molt boniques,però la que més m'agradat es la tercera. Bons colors i bona definició. Enhorabona. Amb una compacta es fan bonea fotos també i estes,ho son. Les fotos les fa el/la que està darrere de la càmara.

 2. Vicent Martinez ha dit:

  Unes imatges molt espectaculars. La veritat és que per estar preses amb una compacta estan bastant bé. La segona i tercera amb l'arc de Sant Martí, encara que a mi, la que més m'agrada és la quarta.
  Bé, Eladio, el que si que estàs aconseguint és posar-nos les dents llargues amb un viatge així.
  Una salutació.

 3. Antonio Cuenca ha dit:

  El trabajo en general es muy bonito, yo desde luego, también me quedo con la última, es la mejor y con diferencia.
  Salut.

 4. Vicent Granell ha dit:

  Plas,plas,plasplas,plas,plas,plas,plasplas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas, i PLAS !!!!
  Molt guapes Eladio i a més ens regales junt amb les catarates de Iguazu que diuen i ara ho veig que son més mespectaculars que les del Niagara, el arc de Sant Martí !!
  Felicitats pel treball i gràcies per compartir !!
  Cuida´t !!!

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Al final no se qui te mes rao, me valen de sobra estes fotos en la cámara que ho has fet, no per millor cámara son millor les fotos , está clar que tenen moltes mes ventages les Reflexs , pero ahí etá la prova .
  Molt bones Eladio .

 6. Ximo Bueno ha dit:

  A veure quan ens organitzes una quedada (amb "gastos" pagats), m'encantaria poder competir amb tu amb imatges com aquestes.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit