Los brotes verdes

Ob. 70-200 LII  f/4  1/100s  ISO 400

13 Responses

 1. Rafa Montagud ha dit:

  Bonissima fotografia. Magnific blanc i negre.

 2. Antonio Cuenca ha dit:

  Tiene una fuerza brutal !
  Bravo !

 3. Vicent Piquer ha dit:

  molt bona foto, Vicent, però algun dia et soltaran els gossos, no se si estan molt d'acord estes persones a ser fotografiades .
  Jo no m'atrevisc.
  Salut

  • Vicent Martinez ha dit:

   La veritat és que aquesta tarda vaig tenir un problema amb una altra foto que vaig fer a una senyora de color. No parlava castellà, però, vaig entendre clarament que em preguntava si li havia fet una foto, i perquè. Vaig sortir de la situació dient que no l'havia fet a ella sinó a la font que tenia al costat. La veritat és que en aquests moments em vaig sentir bastant incòmode. Però clar, això és el fascinant dels robats. Et fa bategar el cor a cent per hora.

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Magnífica fotografia la mire com la mire.
  Brutal realitat!
  Penses en les VISA opaques i comprens moltes coses.

 5. Vicent Martinez ha dit:

  Aquest mateix dia prenia possessió com a arquebisbe de València el bisbe Cañizares, a cent metres d'on estava aquest senyor, havia policia a munts. Rafel i jo estàvem fent fotos a les monges i cures, i de sobte sentim darrere de nosaltres, però al lluny, !!! AQUESTS DE LES CAMBRES ''. És clar, vam decidir marxar.
  Bé, això be al cas que en aquest país continuen havent-hi grans diferències socials. Si fotografies a un pobre, no passa res.

 6. Eladio García ha dit:

  Per a mi una foto te la part artistitica y la part testimonial de una persona o una situació tú has sabut plamar les dos coses

 7. Vicent Granell ha dit:

  La realitat pura i dura mostrada com és !!
  Bon treball i bon document, una foto-denuncia ben captada i editada.
  Cuida´t !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit