6 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Pa estar presa el 20 de Febrer, les xiques de la segon foto van molt destapades, no?, ja me imajine que aixó ho fará el programa al agafar com image destacada la primera.
  Sobre les fotos emb sembla haberte-les vist, aixi i tot sempre es bo veure les teves fotos.
  Salut.
  P.D.
  Vaig possar-li unes rises a Grañell per el comentari que li has fet, no te desperdici, no crec que se ho agafe a mal es bon xicot. jajaja

 2. Gran foto les teues Ximo, de vegades ens sorpren el veranillo de San Martín.
  Saludets

 3. Vicent Esteve ha dit:

  Resulta evident que ací vols remarcar la composició i línies augmentant el contrast en les dues fotos, ja que tu ens tens acostumats a uns majors degradats tonals treballant molt la gama de grisos.. Molt bé exixes línies que ens porten cap a l’element humà. Tal vegada siga la millor forma ja que evitant grisos també evitem distraccions pel recorregut de la foto.
  Molt bones si eixa era la teua intenció.

 4. Gildo Arribas ha dit:

  Como siempre, muy bueno el blanco y negro de tus fotografias. Me quedo con la segunda. foto. De la primera (y dentro de mi ignorancia), me atrevo a decir que cuando la has editado; a la hora de seleccionar los escalones lo has hecho con el lazo poligonal, cuando teoricamente y debido a la curvatura de dichos escalones, se hubiera hecho mas correctamente con la herramienta pluma… Esta es una forma como otra de tocar los “cojon…). a la hora de opinar… Muy buenas fotos.

 5. Vicent Granell ha dit:

  Altra master class d´edició en b/n i de com dirigir la mirada a alló que volem mostrar o potenciar en la foto que compateixes, tot i que no és el teu estil fine art m´agraden i molt les dues. Lo dit imatges per aprendre i més de tant de mirar-les i esbrinar el teu treball per donar aquest acabat amb BW .
  Salutacions !!

 6. Javi Maravilla ha dit:

  Em pareixen dues imatges magistrals, com aconsegueixes dirigir la mirada ajudant-te de les direccions de les línies als elements humans, i estant el punt d’atenció de la foto als extrems queden totalment compensades amb eixes mateixes línies. Molt bons treballs, Enhorabona.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit