L’Antiga Copal – 2 – mes clara

 • Presa: 8 maig, 2020

6 Responses

 1. Rafael Montagud ha dit:

  Bon blanc i negre, però, el que no m’agrada es que li hages tallat el “braç” a la màquina

 2. Vicent Granell ha dit:

  Bona foto com a document així i tot pense que t´has de currar un tant el b/n per mostrar un tant més de detall amb tota l´escena, personalment pense que les màquines que estàn enderrocant la antiga Copal se mereixen un tant més de protagonisme i amb aquest cas tallant el braç de màquina li l´has llevat, tanmateix pense que amb un dia nuvolat com el aportes la llum és molt més difusa i uniforme com un paraigua de llum i aquesta imatge que aportes li manca molta més llum general .
  Salutacions !!
  Gràcies per compartir !!

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Un aclariment als comentaristes que molt bé han captat la imatge (i en el cas de qe algú mes ho faça) he de confessar que tinc la foto amb el cap de la maquina, però tenia qe triar entre el cap o l’anagrama de la copal qe es troba en l’altra nau i que preferiblement volia traure, a tot això, està tot tanca, no es pot entrar i des d’on està esta foto feta hi ha un mur de 2,5 mtrs. I la foto esta feta amb la maquina enlaire. Ara vas i ho trenques?” 😁😂🤣, gracies per comentar.
  Salut

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Compartisc l’opinió dels companys respecte als talls. És una foto una mica dramàtica, potser amb una edició molt forta… Ben solucionat el cel, però note a faltar una mica de blancs / llum en la zona dels edificis i el sòl. Salut!!

 5. Javi Maravilla ha dit:

  Tenint en compte tot el que coments de la dificultat d’aconseguir aquesta foto, coincidisc amb Ximo i trobe a faltar un poc mes de blancs. Veig la imatge com estirada i note que has clonat imatge a la part de baix i al cel. Pel que em sorgís el dubte, és tot una foto? o has fet una panoràmica ajuntant vàries fotos?

 6. Vicent Piquer ha dit:

  Contestant a Javi, es una foto en tant mala fortuna que estaba torta, al adreçar-la tallada per baisg i acabant clonant, el cels es el que había, i esta segona que he possat he fet cas als comentaris, aclarant-la.
  gracies per els consells.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit