On the road

Després d´unes rises amb els comentaris dels companys XimoRosell i VtePiquer me posat a reienterpretar amb edició la imatge que havia aportat i he “creat” altra imatge apartir de la mateixa rapideta però per donar tema de conversa e interpretació d´una escena i transformació de la mateixa. No cal que busque els fallos , ja els he vist, més bé la doble visió/ interpretació de la mateixa foto. Salut !!

 • Obertura: ƒ/10
 • Autor: VicentGranell
 • Càmera: Canon EOS 5D Mark III
 • Presa: 24 febrer, 2019
 • Longitud focal: 35mm
 • ISO: 160
 • Velocitat d’obturació: 1/160s

5 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  Estimat Vicent, sense ànim de fotre i si serveix per a comprendre millor la foto que ens mostres, m’agradaria que intentares defensar les virtuts de la teua proposta, per a llegir-la millor. Jo la veig una foto correcta però sense massa recorregut- com no siga el del propi cotxe-
  Destacable per al meu gust l’aspecte compositiu… però tu que li has vist? que història ens transmet.
  Ale! tio, llança’t… però amb moderació. Salut!!

  • Vicent Granell ha dit:

   Jajajajajaja.. !!!
   La veritat siga dita és que la foto que mostre va ser captada d´arrapa i fuig , certament estava afotant esl arbres i composant i de sobte vaig sentir el soroll d´ún cotxe vaig mirar on era el mateix i ja veus al Granell corrent cap a la carretera on i havia vist el cotxe passar, corrent i pensant com integrava el cotxe amb aquella escena… la decepció va ser un carro massa modern per l´entorn… tot i aixó vaig dicidir captar la imatge tal i com la veus jugant amb el pes dels arbres més grans i deixant un espai negatiu a la detra i situant el cotxe al centre per dirigir la mirada al mateix gràcies a le línies del camí. Tot i aixó l´escena m´agrada i per aixó l´ha compartit, tot no ha de ser excelso e insuperable, com diuen tota pedra fa pared i és millor arriscar amb el tema compositiu que copiar imatges vistes i remirades a les xarxes socials.
   Gràcies per comentar Ximo i per aportar la teva opinió, el VtePiquer encara li deu de fer mal la panxa de tant de riure !! jajajj
   Salutacions !!

   • Ximo Rosell ha dit:

    Molt pels teus aclariments. En qualsevol cas només dir-te que li tallaria una miquiua per l’esquerra per a centrar el camí i suggerir-te un xicotet canvi en el títol, d’en compte de “on the road” suggerisc “en el camí del terme”.
    T’agraïsc la paciència, Vicent, jejeje

 2. Vicent Piquer ha dit:

  No puc mes de la risa que m’ha donat el comentari de Ximo , jajajaaja, xe, xe que risa ! t’ha deixat fet pols el marionaso, ja sapt el que has de fer, explicarmos la foto.
  Segurament, que haurás passat un bon rato editant-la, per el procesat que li vex, pero si que jo tampoc li vex el camí a on ens porta la foto.
  Salut

 3. Está clar que el prota es lo que hi ha al camí, i es veien línies ben marcades.
  A mi sí m’agrada la foto, encara que no es de les millors teues.
  Saludets

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit