Cardo provant un objetiu

Canon 7D  Objetiu SICOR-XL 2.8
enfoc manual

8 Responses

 1. J. Ferrando ha dit:

  Objetiu SICOR XL 2.8 135m/m f 4, 1/80seg, 200iso

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Enhorabona per aqueix objectiu. Si trau sempre aqueixa definició, et vas a divertir. Quant a la foto, crec que li sobra llum en el fons i contrast en el motiu, encara que la nitidesa és molt bona. És AF o manual? És rus? xinès?. No coneixia aqueixa marca. Bona compra

 3. La cosa s'anima. Ja comencen a entrar al blog els objectius manuals. Tots el 135 mm em semblen bons. És una de les meues focals favorites. Jo en tinc sis. Este SICOR no és l'excepció. M'has picat perquè no el coneixia. Ja he anat a buscar-lo per Internet.
  Si hagueres obert un punt el diafragma l'efecte de la foto seria més potent, però potser la imatge haguera quedat massa molla. Moltes voltes amb el diafragma obert del tot es perd massa nitidesa. Això li passa al SOLIGOR que et vaig deixar. L'efecte es pot aprofitar per donar-li un caràcter suau a la imatge.
  L'objectiu SICOR fa una gran faena, però cal dir que el mèrit de la imatge és del fotògraf. Ben vista, ben pensada i ben editada. Vinga, a per més!

  Salut i blog!

 4. Em resulten molt atractives les tonalitats, bon enquadrament i un suggeridor bokeh.

 5. Vicent Granell ha dit:

  Veig que tu tambe vas a per floretes i la veritat és que m´agrada aquesta per la seua compo i pels tons de color molt encertats . El desenfoc del objectiu de segur que eldonara molt de joc !! A per més !!
  Salut i Bona Barca !!

 6. Vicent Piquer ha dit:

  No conec eixe objectiu, però no està res mal, molt bona definició i enfocament inclús es veu la part de baix un poc desenfocada, potser per acostar-te massa a un punt, bon color .
  Salut

 7. Ximo Bueno ha dit:

  Contrast i nitidesa perfectes.
  Desenfoc selectiu molt bo llevat que, per al meu gust, la zona desenfocada ocupa massa espai en la imatge.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit